Én Trident og syv Dragonfly i en kapsejlads (SRPI)

I juni deltog vi for anden gang i Sjælland Rundt På Indersiden. En speciel sejlads, hvor deltagerne kan starte, hvor det passer dem, bare der er minimum fem både til start.

Den ene dag skal man sejle rundt i Isefjord og næste dag i Roskilde Fjord - eller omvendt. Som tidligere år havde Per Andersen taget initiativ til at flerskrogsbådene startede samlet ved Selsø Hage.

I 2010 var der en Trident, en Dragonfly 25, fire 800'er, vores 920 og Leif og Helles (tidligere Løberen) nye Dragonfly 1000. Fantastisk felt, hvor der ikke blev givet ved dørene.
 
Der var god vind i starten, men efterhånden faldt vinden og der kom store truende tordenskyer. Næste dag var der NUL vind. Nogle af flerskrogsbådene valgte ikke at starte, mens vi var to, der satsede på at vinden ville komme. Vi startede kl. 9:00 og kl. 12:45 udgik den næstsidste flerskrogsbåd, og så valgte vi også at sejle mod havn. På det tidspunkt var vi nået to sømil!... og selvfølgelig kom vinden lige efter ;-) Der havde dog været langt rundt, så alt i alt var vi meget godt tilfredse med weeekenden, der havde budt på herlig sejlads og hyggeligt samvær - både dagen før sejladsen i Per og Hannes sommerhus, og lørdag aften i Lynæs havn.
 
Uddrag af beretning af Flemming Sørensen og Karen Fischer-Nielsen, DF920 "Leifi" af Lynæs.
Bragt i Danske Flersskrogssejlere, nummer 110, januar 2011.