Spørgsmål og svar - om overnatning i anbefalede havne

Hvad er anbefalede havne?
Deltagerne anbefales at mødes til socialt samvær samvær lørdag aften. Tursejlere kan frit vælge om de vil neutralisere for natten, eller sejle igennem. Derimod skal kapsejlere neutralisere som beskrevet i sejladsbestemmelserne. I følgende klubber er der adgang til klubhusene:
   - Herslev Strand Sejlklub
   - Marbæk Sejl- & Motorbådsklub
   - Orø Bådelaug
   - Sejlklubben Lynæs

Lørdag i Orø Bådelaug
Der hygges i Marbæk ved SRPI2008
SRPI 2006

Hvilke faciliteter findes?
Der er sikkert gang i grillen, når du ankommer. SRPI-ildsjælene sørger for at der er grillkul og tændvæske, og der er gode chancer for godt selskab, og et varmt bad. Vi anbefaler, at du for en sikkerheds skyld medbringer en pose grillkul - du kunne jo komme sent, eller gå ind i en alternativ havn.

Skal der betales havnepenge?
Medlemmer af Frihavnsordningen (FH) plejer at støtte, ved at undlade at opkræve havnepenge af både, der fører SRPI-standeren. I tre af de anbefalede havne slipper vi for at betale havnepenge:
   - Herslev (FH)
   - Frederikssund / Marbæk (FH)
   - Orø
For Lynæs gælder særlige regler, idet vi ikke kan fritages for at betale havnepenge. Vi plejer at opnå delvis fritagelse. Hvis andet skulle gælde, annonceres det under Nyheder inden sejladsen.