S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

To, fire eller flere hænder?

indsendt 7. maj 2015 23.35 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 8. maj 2015 21.31 ]
Det er lidt af en specialitet, at deltagerne ved SRPI taster logbøger efter sejladsen. Det giver ekstra muligheder for single-hand og double-hand konkurrencerne.
Accent 26 - Anna
Ved indtastning af logbog oplyses antal besætningsmedlemmer. Derfor er der ingen skade sket hvis både, der er tilmeldt single- og double-hand konkurrencerne skulle vælge at "hoppe fra" ved at tage ekstra mandskab med. På samme måde, kan enhver båd "komme ind i kampen", hvis besætningens størrelse ellers passer.
For at det ikke skal være løgn, tildeler vi også en præmie til båden med størst besætning!
Sidste år var vinderne:
  • Single-hand: Accent 26 'Anna', Kristian Skjærlund, Jyllinge Sejlklub
  • Double-hand: Dragonfly 800 'Red Jacket', Tina og Henrik Pedersen, Sejlklubben Sundet
  • Størst besætning: Bavaria 44 'Katya', otte besætningsmedlemmer, Frederikssund Sejlklub
Selvom banen er overkommelig sammenlignet med Sølvroret og Sjælland Rundt Single-Hand, er der nok at tage sig til. På billedet til højre vises, hvordan single-hand vinderen noterede sine tider undervejs... ikke noget med at rode med papirer.

Kristian's single-hand logbog