S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Ho-ho-hobie

indsendt 23. dec. 2014 23.46 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 24. dec. 2014 02.41 ]
Weekenden 20-21. juni 2015 får SRPI nok deltagelse af 10-15 Hobie 16 katamaraner med junior- og senior-besætninger.

16. december blev der afholdt et indledende møde i Frederikssund med repræsentanter for Hobie-klubben og SRPI-ildsjælene.

Der laves et specielt løb for Hobie, med udgangspunkt i Marbæk / Frederikssund.

Lørdag går det mod syd (uden neutralisering) med frokost i Herslev og retur til Frederikssund, hvor der så er fælles grill i Marbæk med kølbådene, samt efterfølgende overnatning i FD's klubhus om aftenen. Distance cirka to gange 15 sømil.

Søndag går det mod nord fra Kignæs med frokost i Lynæs hvorefter Hobierne sejler hjem til Frederikssund, efter målgang ved Kignæs. Distance cirka to gange 10 sømil.

Dermed bliver banen uden neutralisering i sejlrenderne, og uden det lange åbne stræk rundt om Orø i Isefjorden.

Om søndagen får Hobierne brug for noget slæbeassistance gennem broen, men der er nok nogle, der gerne hjælper med i følgebåde; og kølbådene giver garanteret også en hånd og en tovende.

We wish yoi a Hobie Christmas
Julemanden sejler Hobie 16

Referat fra mødet 16. december findes her...

Hobie-cat banen på 50 sømil