S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Prøvekaniner søges

indsendt 15. nov. 2013 12.50 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 24. nov. 2013 23.13 ]
til første omgang af en større måling af cruisingsejleres ønsker i forbindelse med sejlsportsaktiviteter. Om en uges tid slippes meningsmålingen løs i en række sociale medier, efter eventuelle finjusteringer af skemaet.
Solnedgang - HSS SejlerskoleResultatet af undersøgelsen deles med Isefjordkredsens klubber og andre interesserede, der vil skabe nye aktiviterer på klub- eller kredsniveau.

Det vil være en stor hjælp, hvis du besvarer skemaet her på hjemmesiden senest lørdag 23. november. Svar fra kapsejlere er også meget velkomne - forgyldte mestre sejler jo også tursejlads af og til.

Torsdag 16. januar 2014 prøver vi - med hjælp fra tursejlerkonsulent Carsten Breuning fra Dansk Sejlunion -at pejle os ind på denne store gruppe sejleres ønsker til konkurrencesejlads mv.

Du skal være så hjertelig velkommen ved denne temaaften, hvor Carsten vil supplere deltagernes gode idéer med sit store kendskab til aktiviteter rundt omkring i landet.