S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Velkommen til to nye ildsjæle

indsendt 24. okt. 2013 12.38 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 24. okt. 2013 13.12 ]
SRPI er i 2013 blevet styrket med to ildsjæle; Michael Rögen i Frederiksværk, og Martin Bjørn Christensen i Jyllinge.

Stort velkommen til Michael og Martin! Tak for at I vil være med til at præge sejladsen sammen med resten af SRPI-teamet!

Vi har bedt de nye ildsjæle om at skrive lidt om sig selv og deres baggrund, til almindelig orientering:

Michael:

Jeg har sejlet hele mit liv, men er først blevet ejer af en rigtig båd sidste år - en Nimbus 30, magen til èn vi sejlede i, da jeg var ung i Aalborg.

Jeg har lejet mange sejlbåde rundt om i Europa. Det er en nem og billig måde at have båd på!!!

Jeg er 56 år, er far til 3 voksne piger, og bor sammen med Stine som også er glad for at sejle - sammen fik vi sejlet ca. 700 sømil i 2013. Når det er for stille til at sejle, er jeg ballonskipper.

Det var en fantastisk god sejlads vi havde i år, og jeg glæder mig til næste års sejlads; og jeg ser frem til at hjælpe med at udbrede SRPI i Frederiksværk.

Michael Rögen,

Medlem af Frederiksværk Sejlklub, sejler i Nimbus 30 Gry

(Sejltid 12:29:59 ved SRPI 2013 gav andenplads i løb 7 for cruisingklassen)

Starten fra Kignæs SRPI 2013

Martin:

Jeg startede i Optimistjolle som 9-10 årig i Frederikshavn og fortsatte med jollesejlads i Struer frem til jeg blev 20 år.

Udover Optimist-jollen, blev Europa, Laser, OK og 420-joller prøvet af; samtidig gastede jeg på flere forskellige kølbåde - X79, X102, Karavel, Luffe 37 og Scan-Kap 99 - bare for at nævne en håndfuld.

Efter Struer flyttede jeg til København, hvor jeg fortsatte som gast i Knarr og BB-12 meter.

Jeg er 45 år, gift, og far til to børn. Jeg flyttede tilbage til Danmark i 2009, efter 9 år i udlandet uden sejlads.

Efter at have solgt konceptet om at sejle til familien, købte vi i 2011 Banner 34 Dagmar, der er min første kølbåd. Vi har siden sejlet mest muligt i de smukke omgivelser Roskilde og Isefjorden byder sejlere!

Martin Bjørn Christensen

Medlem af Jyllinge Sejlklub, sejler i Banner 34 Dagmar

(Sejltid 10:19:13 ved SRPI 2013 gav tredjeplads i løb 14 for kapsejlere)