S R P I‎ > ‎Nyheder fra SRPI‎ > ‎

Vega og Accent opdatering...

indsendt 13. maj 2013 21.14 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 26. maj 2013 13.57 af Lars Plejdrup ]
Medlemmer fra to specialklubber vil samles ved Sjælland Rundt På Indersiden 2013, 15-16. juni:
Det er tanken at medlemmer af Dansk Vega Klub mødes i vigen bag Skansehage nord for Rørvig, og starter fra Lynæs lørdag morgen. Foreløbig har et par Albin Vega'er fra Holbæk, og én fra Kolding tilmeldt sig - vi håber flere vil bakke op om initiativet.  Yderligere oplysninger om klubbens del af arrangementet, fås ved at skrive en mail til næstformanden Niels Engell naestformanden@albinvega.dk.

Dansk Accent Klub har besluttet at samle et felt til starten ved Selsø Hage, og er foreløbig kommet op på en håndfuld både. Én kommer fra Helsingør, én kommer hele vejen fra Faxe Ladeplads - hatten af for det!

Tilmeldte Vega'er og Accent'er, søndag 26. maj:

Accent 26 'Verona', Helsingør Amatør Sejlklub, Kapsejlads fra Selsø Hage
Accent 26 'Von', Roskilde Sejlklub, Kapsejlads fra Selsø Hage
Accent 26 'Sascha', Herslev Strand Sejlklub, Kapsejlads fra Selsø Hage
Accent 26 'Segin'', Faxe Ladeplads, Tursejlads fra Selsø Hage
Accent 26 'Springeren', Herslev Strand Sejklub, Kapsejlads fra Selsø Hage
Vega 'Disse', Holbæk Tursejlerklub, Tursejlads fra Lynæs
Vega 'Havheksen', Holbæk Sejlklub, Tursejlads fra Lynæs
Vega 'Lady Day', Kolding Bådelaug, Tursejlads fra Lynæs

Der er naturligvis plads til mange flere - husk at tilmeldingsfristen er 1. juni!