Nyheder om SRPI

Efter behov lægges nyt om Danmarks sjoveste sejlads på denne side. Med sejladsens ni startsteder rundt omkring i fjordene, er siden i praksis bedre egnet til at offentliggøre eventuelle ændringer op til starten, end opslagstavlen i Herslev. Kig forbi fra tid til anden...

Prøv en hurtig SRPI

indsendt 10. apr. 2019 09.06 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 10. apr. 2019 09.18 ]


Efterlysning

Jeg kommet i den situation at min anden mand på Hobie Tiger F18 'Groot' ikke kan deltage, så hvis du kender en agile m/k med rimelig kondition og udholdenhed , der har lyst til at tage en hel SRPI (hele vejen rundt) på en katamaran fra Selsø Hage ved Sønderby, med planlagt overnatning på Orø.
 
Vedkommende behøver ikke at have erfaring med katamaraner, men skal vide noget om hvordan man sejler for sejl, da personen skal fortrinsvis agere som styrmand uden trapez.
 
Jeg har trapezbælte, våddragt, vådsko og svømmevest i L og M. til 2 personer.
 
Jeg er selv 45 år.
 
Med venlig hilsen, 
Mikael Benzon
 
Telefon 28 45 73 89
Billedet er vist ikke fra en Tiger

Skal du med Valdemarsdag?

indsendt 9. mar. 2019 06.59 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 9. mar. 2019 07.04 ]

Langt om længe har vi fået åbnet for tilmeldinger.
 
Deltagergebyret er kr. 250,- ved tilmelding senest lørdag 1. juni - herefter er eftertilmelding kun mulig i få dage, og til dobbelt deltagergebyr. Ved eftertil-melding henvises deltagerne til nærmeste startsted i forhold til hjemhavnen - der kan således ikke længere vælges frit mellem de ni startsteder. 
 
Årets vimpel er leveret af Aalborg Flagfabrik; som det ses til venstre, bærer den præg af at starten går Valdemarsdag, hvor Dannebrog, der er verdens ældste nationalflag, fejrer 800 års jubilæum
 
Ildsjælene bag sejladsen mødes i Veddelev Strands Bådelaug, søndag 24 marts - hvis du har noget på hjertet, så kontakt din ildsjæl, eller mød op i Veddelev kl. 13:00 (giv lige besked til din ildsjæl, så vi kan dække op til dig ved arbejdsfrokosten).  

SRPI standard bane (lille)

Noget værre rod!

indsendt 9. feb. 2019 03.08 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 9. feb. 2019 03.15 ]


Det går ikke altid helt som man kunne ønske sig
Deltagerne er begyndt at henvende sig om tilmelding til SRPI 2019, der sejles 15-16. juni. 

Det er ikke let at finde tilmeldingsskemaet, og listen med tilmeldte er ikke opdateret. Da forårsfornemmelserne så småt er begyndt at melde sig, iler jeg med en (bort)forklaring:
 
SRPIs økonomi har kørt i kredsregi siden 2012, og vi har en pæn arbejdskapital stående på en konto under Isefjordkredsen.
 
Bestyrelsen for Isefjordkredsen foreslår bl.a. at nedlægge økonomien i kredsregi ifm. kredsens  generalforsamling 7. marts. Vi var adviserede, men havde håbet på en afklaring tidligere. 
 
Vi forventer at tilbageføre økonomien til HSS, hvor den lå indtil 2012. Sejlklubbens bestyrelse har accepteret at tage opgaven på sig, på betingelse af, 
at SRPI lægges ind under sejlklubbens nye administrations-system, ForeningLet

Den store fordel ved dette er, at afstemning af indbetalinger mod tilmeldingerne bortfalder, da der betales ved tilmeldingen. 
 
HSS' kasserer er i fuld sving med de indledende øvelser. Et tilmeldingsskema i det nye system er under udarbejdelse, og offentliggøres snart. Når vi er kommet så langt, gøres opmærksom på det - her på hjemmesiden og på FaceBook.
 
Det er noget værre rod, at der kun er to tilmeldinger nu, hvor vi nærmer os midten af februar. Ikke desto mindre håber vi, deltagerne vil vente - og vende stærkt tilbage, når det hele er på plads. 
 
Sejlerhilsen, Lars P

Præmieoverrækkelse 26/8-18

indsendt 24. aug. 2018 14.44 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 24. aug. 2018 14.52 ]Vi mangler kun at 'dække bord', så er vi klar til årets præmieoverrækkelse med pral, på søndag 26. august kl. 10:00.
 
Igen giver vi den gas med præmiering af stort og småt. Der er noget til alle, der har indsendt logbog - som vi plejer, og lidt til.

Sammen med Comfort Marineservice har SRPI-ildsjæl Dannie sammensat en overflod af flotte, maritime præmier til de tre præmieborde. Desuden er der indkøbt Hobie-orienterede præmier fra SupSpot, windbreakers fra Dan Reklame, og maritime bøger fra Dansk Sejlunion og Køge Boglade. Kort sagt - der er noget for enhver!

Udover at indsende logbogen, er der kun ét krav for at få del i præmieorgiet: Man skal møde op ved præmieoverrækkelse med pral.

Resultatliste med særpræmier mv. findes nederst på siden her...

Vinderfotos 2018

indsendt 12. aug. 2018 04.37 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 12. aug. 2018 04.44 ]

Årets vinderfotos er fundet - tak til alle fotografer for de mange gode bidrag, og tillykke til Michael Ditzel, Per Hoffmann og Claus Engelsen.

Vi håber at se alle deltagere ved præmieoverrækkelse med pral, søndag 26. august kl. 10:00 - der er usædvanligt flotte præmier til alle, der har indsendt logbog, samt en række særpræmier.
 
Efter præmieorgiet evaluerer SRPI-ildsjælene årets sejlads. Deltagere, der har noget på sinde, opfordres til at blive lidt efter præmieoverrækkelsen, og bidrage med synspunkter og gode idéer, så SRPI kan blive endnu bedre næste år.
 
Hvis du vil med til Sommersejlerfest og/eller Sydfjordsstævne lørdag 25. august, anbefales hurtig tilmelding. 
1. plads - Michael Ditzel
Lynæs 14 Birgitte, Klint
2. plads - Per Hoffmann
Maxi 95 Selma, Kulhuse
3. plads - Claus Engelsen 
Hobie Cat 16 Captains Cat, Skovshoved

Fotokonkurrence 2018

indsendt 2. jul. 2018 21.08 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 2. jul. 2018 21.35 ]


Neutraliseret ræs syd for broen

Ved fotokonkurrencen præmieres de tre bedste fotografer. Præmierne er på samme høje niveau som sejlede første-, anden- og tredjepladser. Hjælp os med at finde de rette vindere, ved at finde og stemme på dine favoritter her - du kan tilmed vinde en præmie for ulejligheden.
 
Ved præmieoverrækkelse med pral, søndag 26. august kl. 10:00, er der sikret et sandt præmieorgie, i samarbejde med Comfort Marine - for at det ikke skal være løgn, suppleres desuden med flere flotte præmier fra et par andre leverandører. Vi håber du kommer!
 
Lørdag 25. august er du meget velkommen ved sejlerfest i Herslev. Af hensyn til planlægningen er tilmelding inden 16. august bedst - absolut sidste frist for tilmelding til sejlerfesten er søndag 19. august - men der kan sagtens være 'udsolgt' inden, for priserne er meget moderate.
Du er naturligvis også hjerteligt velkommen ved Sydfjordsstævnet, til kapsejlads,
cruisingregatta (ræs for sjov) og single-hand sejlads.
Hvis du har billeder, der burde have været med i konkurrencen, må du meget gerne sende dem til inderfjord'@,gmail..'com, så mange kan glædes over dem. 

Over 100 vindere er fundet

indsendt 30. jun. 2018 06.41 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 30. jun. 2018 06.46 ]

Vinderne af 15 A-præmier, 14 B-præmier og 72 C-præmier er fundet, og resultatlisten kan offentliggøres.
 
Vi har også fundet vinderne af en række særpræmier (fx. single- og doublehand), men venter med resultatlistens sidste side, til vi har fundet vinderen af fotokonkurrencen - mere følger snarest herom.
 
Husk at sætte kryds ved 26. august i din kalender - dér holder vi nemlig Præmieoverrækkelse med pral, kl. 10:00 i Herslev. Hvis du vil med til sejlerfesten lørdag aften, skal du ikke vente for længe med at tilmelde dig - det sker via tilmeldingsskemaet til Sydfjordsstævnet, der afholdes samme weekend. 

Sidste udkald for i år

indsendt 20. jun. 2018 22.02 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 20. jun. 2018 22.25 ]


De fleste har tastet deres logbøger, og vi vil nu begynde at kontrollere og beregne resultaterne. 
Hvis vi er i tvivl, eller ønsker at krydstjekke en deltager sender vi en e-mail. Hvis du kommer ud for dette, er det vigtigt at den besvares så hurtigt som muligt!
 
Nogle få dage endnu vil linket 'Indtast SRPI logbogen her... ' kunne findes på forsiden. Så længe det findes dér, kan manglende logbøger indtastes - derefter er det slut med at sikre sig hæder og præmie for i år - husk, det gælder også dem, der måtte udgå, når blot logbogen er indsendt.  Resultatlisten forventes offentliggjort om en uges tid.
 
Der uddeles tre præmier i fotokonkurrencen, svarende til sejlede første-, anden- og tredjepladser.
 
Syv sejlere har efter sejladsen indsendt fotos. Der er mange gode, men vi ønsker endnu flere bidrag. Send snart dine bidrag til inderfjord<>gmail.com i høj opløsning (erstat <> med @).

I ønskes en god SRPI 2018

indsendt 15. jun. 2018 01.25 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 15. jun. 2018 06.40 af Lars Plejdrup ]


Solnedgang på Orø


Logbøger:
Hjælp os til at få resultaterne offentliggjort hurtigst muligt. Indtast din logbog umiddelbart efter sejladsen - sidste frist for cruising- og kapsejlere er onsdag 20. juni - de skal taste tider ind her. Tursejlere med motor har lidt længere tid, da de skal indsende lidt mere på e-mail - deres frist er lørdag 23. juni.

Fotokonkurrence: 
Hvis du synes det er nogle fine fotos i opslaget, er det ikke helt galt - det er vinderbillederne i fotokonkurrencerne fra 2014 til 2017.
Som altid uddeles tre præmier i fotokonkurrencen, svarende til sejlede første-, anden- og tredjepladser - FaceBook gruppen er fin til deling af oplevelser undervejs, men det er kun indsendte fotos, der indgår i fotokonkurrencen.
Hjælp os ved at stille ur og dato på kameraet, og send dine bidrag til inderfjord<>gmail.com i høj opløsning (erstat <> med @).

Sikker sejlads:
Forberedelse er grundlaget for al sikker sejlads. Det anbefales at deltagerne bruger lidt tid på at kigge Nyheder om SRPI igennem inden de stikker til søs. Der findes vigtig information om drilske banemærker, royale forhindringer ved Frederikssund og forsøg med muslingeopdræt på Roskilde Fjord.
 
SPRI-ildsjælene ønsker alle en god sejlads!


Royale forhindringer

indsendt 10. jun. 2018 03.15 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 10. jun. 2018 03.32 ]

Det tages for givet, at alle SRPI-deltagere respekterer de forbudte områder ved den midlertidige sejlrende. 
Vi har haft et godt møde med de gode folk, der bygger den nye bro. Vi fik blandt andet talt om en vejledende tidsplan, så Fjordforbindelsen kan udvise størst muligt hensyn. Man vil være ekstra opmærksom på, om der er farverige Hobie Cat sejl på vej, idet tværgående arbejdstrafik kan forekomme til lørdag eftermiddag, omend det vil blive begrænset til et minimum.
Her findes aktuel information om vore Royale forhindringer, samt om DTU-Aquas forsøg med muslingeopdræt i Roskilde Fjord... 
Kronprinsesse Marys Bro
Den nordlige ende af den midlertidige sejlrende er for nylig flyttet lidt mod øst, ved at flytte to af de tre sæt mærker, til positionerne:
  Det nordlige sæt
 Grøn 55°48,891'N - 012°03,667'E
 Rød 55°48,899'N - 012°03,713'E
  Det midterste sæt
 Grøn 55°48,705'N - 012°03,697'E
 Rød 55°48,708'N - 012°03,754'E
  Det sydlige sæt er ikke flyttet

Kronprins Frederiks Bro
Kronprins Frederiks Bro
I weekenden åbnes broen hver hele og halve time fra solopgang til solnedgang, undtagen kl. 10:30, 11:30, 12:30 og 13:30.
 
Dette er helt som det plejer (vi håber spærretiden kan ophæves i SRPI-weekenden, når den nye bro er åbnet).
Test af muslingeopdræt på Roskilde Fjord
På positionen 55”42,538 N og 12”03,994 Ø, mellem Vestre Tue og Selsø Hage er en testline udlagt mellem to specialafmærkninger med 135 meters afstand. En line er trukket mellem de to mærker, 50 cm. under vandoverfladen.
 

1-10 of 173