Nyheder om SRPI

Efter behov lægges nyt om Danmarks sjoveste sejlads på denne side. Med sejladsens ni startsteder rundt omkring i fjordene, er siden i praksis bedre egnet til at offentliggøre eventuelle ændringer op til starten, end opslagstavlen i Herslev. Kig forbi fra tid til anden...

Det kan nås endnu

indsendt 21. jun. 2019 14.33 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 21. jun. 2019 20.15 ]


Kontrol af logbøger og beregning af resultater er i gang.
 
Omkring 75% af de tilmeldte har indtastet logbøger, og vi har modtaget over 100 billeder fra deltagerne.
 
Det kan stadig nås at indtaste logbog, og indsende billeder til fotokonkurrencen.
 

Indsend dine bedste billeder i høj opløsning til inderfjord<>gmail.com (erstat <> med @), og deltag i fotokonkurrencen, med præmier til de tre bedste bidrag.
 
SRPI er måske den eneste større sejlads med præmier til alle. Derfor mindes især debuterende deltagere om, at der er præmier til alle deltagere, der indtaster logbog - uanset om det er gået godt, rimeligt eller skidt ved sejladsen ... det skal man lige vænne sig til ;-) 
 

Logbøger og fotos

indsendt 17. jun. 2019 00.55 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 17. jun. 2019 00.59 ]Logbøger 
Hjælp os til at få resultaterne offentliggjort hurtigst muligt. Indtast din logbog umiddelbart efter sejladsen - sidste frist for cruising- og kapsejlere er onsdag 19. juni - de skal taste tider ind her. Tursejlere med motor har lidt længere tid, da de skal indsende lidt mere på e-mail - deres frist er lørdag 22. juni.
Tordenvejret og blæsten fik en del til at udgå i lørdags - dette udelukker ikke præmiering ved SRPI, når blot logbogen modtages rettidigt, så frisk til tasterne!

Fotokonkurrence  
Indsend dine bedste billeder i høj opløsning til inderfjord<>gmail.com (erstat <> med @).
Der uddeles tre præmier i fotokonkurrencen, svarende til sejlede første-, anden- og tredjepladser.
Senere - når fotoalbummet offentliggøres - kan du måske finde godt billede af din båd, som du kan få glæde af i højere opløsning. Vi sender gerne til dig.

Gode idéer modtages med tak
Næste år sejles SRPI for 25. gang - forslag og ønsker til jubilæums-sejladsen 20-21. juni 2020 er meget velkomne. Så er vi klar til SRPI 2019

indsendt 8. jun. 2019 00.30 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 8. jun. 2019 00.32 ]

 

Sejladsprogrammer, logbog og deltagerliste med løbsinddeling er klar, og kan hentes her. Vi regner ikke med, at der kommer flere eftertilmeldinger, men rettelser kan forekomme; for alle eventualiteters skyld, anbefales det at tjekke om der lægges ny deltagerliste op - det vil vil senest ske torsdag formiddag.
 
Drilske banemærker
Erfaringsmæssigt kan mærkerne ved Kignæs og Selsø Hage drille - se opslag fra 2018, der forklarer, hvordan mærkerne skal passeres, hvis du er det mindste i tvivl.
 
SRPI Light
Syv deltagere med TurLys mellem 0,715 og 0,825 sejler den kortere SRPI Light bane på 49,7 sømil, med start fra Kignæs. Banen er den del af standardbanen, der ligger nord for Kronprins Frederiks Bro i Roskilde Fjord samt i Isefjorden. 

Overnatning lørdag
Vi mødes ved grillerne i Frederiksværk, Herslev, Lynæs, Marbæk og på Orø.
Der overnattes gratis i Frederikssund, Frederiksværk, Herslev, Marbæk og på Orø. I Lynæs betales halv pris - se hvordan i sejladsprogrammerne. 
 
Logbøger 
Hjælp os til at få resultaterne offentliggjort hurtigst muligt. Indtast din logbog umiddelbart efter sejladsen - sidste frist for cruising- og kapsejlere er onsdag 19. juni - de skal taste tider ind her. Tursejlere med motor har lidt længere tid, da de skal indsende lidt mere på e-mail - deres frist er lørdag 22. juni.

Fotokonkurrence  
Hvis du synes det er nogle fine fotos i opslaget, er det ikke helt galt - det er vinderbillederne i fotokonkurrencerne fra 2015 til 2018.
Som altid uddeles tre præmier i fotokonkurrencen, svarende til sejlede første-, anden- og tredjepladser - FaceBook gruppen er fin til deling af oplevelser undervejs, men det er kun indsendte fotos, der indgår i fotokonkurrencen.
Hjælp os ved at stille ur og dato på kameraet, og send dine bidrag til inderfjord<>gmail.com i høj opløsning (erstat <> med @).

Gode idéer modtages med tak
Næste år sejles SRPI for 25. gang - forslag og ønsker til jubilæums-sejladsen 20-21. juni 2020 er meget velkomne. 

SPRI-ildsjælene ønsker alle en god sejlads!
 

Starttider 2019

indsendt 3. jun. 2019 20.31 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 3. jun. 2019 20.46 ]


Klar til start ved Rønnen - SRPI2008

Så er vi tæt på lukketid - eftertilmelding er mulig til fredag 7. juni - og starttider er nu tildelt.
 
De 112 tilmeldte er herunder sorteret i grupper efter 'sejladstype'. Grupperne 'Cruisingregatta' og 'Kapsejlads' opdeles i næste weekend i mindre løb, og enkelte både flyttes sandsynligvis til kapsejladsen, efter aktivering af 'målebreve' (tilmeldte kapsejlere uden gyldigt DH-certifikat har fået besked).
 
De tildelte starttider ændres ikke ved eventuelle eftertilmeldinger.
 

Få det hele for det halve

indsendt 29. maj 2019 23.20 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 29. maj 2019 23.50 ]


Onsdag inden Kristi Himmelfartsdag var næsten hundrede både kommet på deltagerlisten.
 
Tilmeldingsfristen flyttes fra lørdag 1. til søndag 2. juni, så det er muligt at tilmelde sig til det lave startgebyr på 250 kr. i Kristi Himmelfarts-weekenden.
 
Mandag 3. juni opdeles de tilmeldte i løb, og starttider fordeles. I nogle få dage vil det være muligt at eftertilmelde sig starten nærmest hjemhavnen til dobbelt startgebyr, indtil stikket trækkes uden yderligere varsel. Der er bestemt ingen grund til at vente ... pludselig er det for sent!
 
De tilmeldte kan hjælpe ved at fortælle deres sejlervenner og konkurrenter, at det er ved at være lukketid, hvis de vil med til SRPI i weekenden 15-16. juni.
  

Hjælp 'bureauet'

indsendt 19. maj 2019 00.27 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 19. maj 2019 00.32 ]

To uger inden tilmeldingsfristen er 72 både tilmeldt; det er lidt flere end sidste år på samme tidspunkt.
 
Erfaringsmæssigt vil der de næste par uger komme omkring fire tilmeldinger om dagen, og der plejer at blive travlt i bureauet.  
 
Tidlige tilmeldinger er en stor hjælp, og en lang og bred liste med tilmeldte både lokker utvivlsomt endnu flere med.

De tilmeldte kan hjælpe ved at fortælle deres sejlervenner og konkurrenter, at de sejler SRPI 15-16. juni. 
 
Tilmeldingsfristen er 1. juni, men hvorfor vente?

Tilmelding til SRPI 2019 sker her...

Ildsjælene er begyndt at udlevere årets vimpel; sæt din, så snart du får fingrene i den - den pynter gevaldigt, selv på det flotteste skibe. 
 

Sjælland Rundt På Indersiden, kort fortalt:
 
To dages etapesejlads med overnatning og grillhygge lørdag aften i fem havne langs banen, inden vi sejler videre søndag morgen. 
 • kapsejlads
 • cruisingregatta
 • tursejlads med motor
 • etaperæs for Hobie Cat
Start og mål ni steder langs banen, så transport-sejlads kan reduceres til et minimum. 
 
Mindre både kan sejle SRPI-light på cirka 50 sømil; den del af standardbanen, der ligger nord for Kronprins Frederiks bro og i Isefjorden (læs mere...)

Der er præmier til alle, og flere særpræmier - for eksempel...
 • bedste single-hand sejler
 • bedste double-hand besætning
 • bedste sejlerskole-besætning (læs mere...)
 • de tre bedste fotografer 

Kronprinsesse Marys Bro

indsendt 16. maj 2019 19.55 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 16. maj 2019 20.07 ]

De gode folk, der opfører broen for Fjordforbindelsen Frederikssund, har oplyst at gennemsejlingshøjden i sejlrenden under Kronprinsesse Marys Bro nu er 21½ meter. 
 
Sejlrenden flyttes til den permanente position, 27. juni, hvilket vil øge gennemsejlingshøjden til de endelige 22 meter.
 
Vi takker for god information til sejlerfolket!

1½ måned til SRPI 2019

indsendt 30. apr. 2019 14.38 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 30. apr. 2019 14.49 ]

Om halvanden måned - i weekenden 15-16. juni - sejler vi SRPI 2019, og der er nu en måned til den ordinære tilmeldingsfrist, 1. juni. 
 
Der inviteres til to dages etapesejlads med overnatning og grillhygge lørdag aften i fem havne langs banen, inden vi sejler videre søndag morgen. 
 • kapsejlads
 • cruisingregatta
 • tursejlads med motor
 • etaperæs for Hobie Cat
Du kan starte og gå i mål ni steder langs banen, så transportsejlads kan reduceres til et minimum. 
 
Mindre både kan vælge at sejle SRPI-light på cirka 50 sømil - den del af standardbanen, der ligger nord for Kronprins Frederiks bro og i Isefjorden (læs mere...)

Der er præmier til alle, og flere særpræmier - for eksempel...
 • bedste single-hand sejler
 • bedste double-hand besætning
 • bedste sejlerskole-besætning (læs mere...)
 • de tre bedste fotografer 
Deltagergebyret er kr. 250,- ved tilmelding senest lørdag 1. juni - herefter er eftertilmelding kun mulig i få dage, og til dobbelt deltagergebyr. 

1. plads i fotokonkurrencen 2018 - Michael Ditzel, Lynæs 14 Birgitte

Planlægningsmøde 2019

indsendt 28. apr. 2019 22.01 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 28. apr. 2019 22.09 ]

Ildsjælene holdt deres årlige planlægningsmøde i marts. Hermed et kort referat fra mødet, der blev afholdt i Veddelev Strands Bådelaug, 24. marts: 
Der er ingen overraskelser ved årets sejlads. Bane og regler er uforandrede i forhold til SRPI2018, men én undtagelse: Den kortere SRPI-light bane på ~50 sømil, der blev afprøvet sidste år, er nu et officielt tilbud for mindre både med TurLys som Juniorbåd / KDY 15m2, eller lavere, samt joller uanset TurLys. F.eks. følgende bådtyper:
 • Havsfidra 20
 • Hurley 18 og 20
 • Lynæs 14 og 18
 • LM 23
 • Marieholm 20
 • Mascot 20
 • Stortriss
 • Wayfarer 
Tilmeldingsskemaet er ændret, og der skal betales ved tilmeldingen. Der er to årsager hertil:
 • Sejladsens økonomi tilbageføres til HSS efter syv år under Isefjordkredsen, da det er besluttet at gøre Isefjordkredsen pengeløs inden årets udgang.
   
 • HSS har indført et nyt økonomisystem, der sikrer at sejlklubben ikke skal bruge unødige ressourcer på kontoafstemning - eller for den sags skyld på påmindelser til langmodige betalere. 
Deltagergebyret er kr. 250,- ved tilmelding senest 1. juni. Efter tilmeldingsfristen fordobles deltagergebyret, og man kan udelukkende tilmelde til nærmeste startsted.
 
Igen kan deltagerne regne med et sandt præmieorgie. Selvom Claus fra Comfort Marine Service ydede en utroligt flot rabat på præmierne, lykkedes det os at lave et planlagt underskud i 2018. Ildsjælene har besluttet at give den gas igen i år, med en tilsvarende bestilling hos Claus.
 
Sidste år lagde Frederikssund Sejlklub lokaler til - i år er der grillhygge i Marbæk Sejl & Motorbådsklub. Herudover anbefales deltagerne at søge til Frederiksværk Sejlklub, Herslev Strand Sejlklub, Lynæs Sejl- og Kajakklub eller Orø Sejlklub. 
 
Som før skal der betales halv havneafgift i Lynæs - det er kr. 87,50 i år - toiletkoden vil være den samme som tidligere, og vil fremgå af sejladsprogrammerne - sammen med information om, hvordan der betales.
 
En længere version af referatet findes her...
 
Tilmelding sker her...


Prøv en hurtig SRPI

indsendt 10. apr. 2019 09.06 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 10. apr. 2019 09.18 ]


Efterlysning

Jeg kommet i den situation at min anden mand på Hobie Tiger F18 'Groot' ikke kan deltage, så hvis du kender en agile m/k med rimelig kondition og udholdenhed , der har lyst til at tage en hel SRPI (hele vejen rundt) på en katamaran fra Selsø Hage ved Sønderby, med planlagt overnatning på Orø.
 
Vedkommende behøver ikke at have erfaring med katamaraner, men skal vide noget om hvordan man sejler for sejl, da personen skal fortrinsvis agere som styrmand uden trapez.
 
Jeg har trapezbælte, våddragt, vådsko og svømmevest i L og M. til 2 personer.
 
Jeg er selv 45 år.
 
Med venlig hilsen, 
Mikael Benzon
 
Telefon 28 45 73 89
Billedet er vist ikke fra en Tiger

1-10 of 182