Referat fra HSS bestyrelsesmøde 21. marts 2019

Bestyrelsesmøde 21. Marts 2019 kl. 16:30 (med lidt ”glidende” tilgang).
  • Gennemgang af referat fra sidste møde.

• Ingen kommentarer

• Status økonomi

• Hus og havne udvalg orineteres med kvartalsstatus, så formænd kan følge med i deres forbrug vs. Budget.

• Hus og havne udvalg inviteres til et bestyrelsesmøde da flere planer griber ind i hinanden (omend ikke rent praktisk, så økonomisk) og vi bør i budgetfasen have mere dialog med disse udvalg, for at sikre at økonomien også bliver koordineret.

• Jubilæum

• Johnny og Lars tager fat i madholdet mht. forplejning til reception.

• Til festen d. 22. juni skal madholdet ikke lave mad – her entreres med ekstern

• Musik og underholdning til festen bookes, ligesom musik til reception.

• Budget for Jubilæum totalt 50.000 (incl. jubilæumshæfte ca. 8.000)

• Kotortid – mails, telefon m.m.

• Kontortid hver tirsdag kl. 18-19 i perioden 01.04-31-10 (Juli undtaget)

• HSSklub@gmail.com er aktiv og skal påføres hjemmeside m.m.

• Opslag laves til tavler (oppe og nede) samt hjemmeside, facebook m.m.

• ”vagtliste” laves af LJA – hvem har kontorvagten hvornår.

• Sydfjordsstævne

• LJA laver opslag hvor der efterlyses kræfter til afholdelse af sydfjordsstævne. Bestyrelsen står for selve sommerfesten.

• A nøgler / værksted

• Der er er 36 A nøgler i omløb – desværre står døren til værkstedet ofte åben og der bør monteres smæklås og dørfjeder – Dan taler med Claus.

• Status fra udvalg

• Ingen kommentarer

• Evt.

• Der bruges relativit mange slibeskiver og der skal laves opslag med at man kun må bruge 2 skiver pr. båd (dette er rigeligt ifht. at slibe bunden let.) hvis der skal slibes i større omfang, skal medlemmer selv indkøbe slibeskiver – grejet er stadig til udlån.

• Ventelisten: Rasmus tager ansvaret for at ventelisten drives og opdateres løbende på hjemmesiden. Dette i samarbejde med Thomas Kvist.

• Der er monteret nyt internet i sejlkluben (Osted nettet) og vi har nu en 32MB forbindelse istedet for de 2MB som vi tidliere havde. Det undersøges om der kan monteres forstærker på mastekranen, så netforbindelse i bådene kan forbedres også.

• Afløb: Der er moneret overløbsbolde på alle afløb i de nye baderum, så en evt. overfyldt septitank ikke løber over i baderum

• Brandmateriel/hjertestarter. Aftale med Falck opsiges og aftale med Linde tegnes – Dirch har ansvaret.

• Næste møde – dato 23. april. Kl. 18:00