Referat fra HSS bestyrelsesmøde 19. december 2018

• Gennemgang af referat fra sidste møde.

• Sauna kommer i starten af Januar, vinterbadetrappen er ankommet. Saunaén kommer på en uindregistrert trailer, med papirer så den kan indregistreres.

• Ok jolle klubben har afregnet underskuddet fra ranglistestævnet.

• Linde har været her og foretage eftersyn af brandmateriel.

• Falck kontaktes og udbedes om dokumentation og evt. en plan for kommende eftersyn af hjertestarter – Dirch kontakter Falck.

• Nyt fra fogeder

• 6 bådejere måtte kontaktes for at få deres både taget op inden 1. dec. – bådene er nu taget op. Der laves skriv om de helt basale regler og rutiner omkring søsætning og optagning som afleveres til alle både der søsættes til foråret.

• Projekter gennem vinteren er gennemgået med havneudvalget. Container beklædes, molehoved på bro 2/3 renoveres og ombygges (budget 15.000). Der er allerede beskåret og gjort klar til container projektet.

• Materialer og skruer m.m. er indkøbt.

• Arkiv skab er ryddet op med henblik på at skabe plads og opfylde vores GDPR forpligtelser.

• Bommen er blevet skæv. Leverandøren af bommen monterer en forstærkning.

• Mus har igen været på besøg og har gnavet ind i køleskabet. Husudvalget foretager rep.

• Lys på molerne er slukket da der er en del overgang. Standere måles igennem for at undersøge fejlen og renovere de enkelte standere.

• Kablet der er gravet over på pladsen, vil blive splejset sammen igen snarrest.

• Pladsfordeling på jollebroen mangler ”tovholder” – Bestyrelsen undersøger og tager det op til Nytårskuren og ser om der nogle der vi påtage sig denne funktion.

• Status økonomi

• Systemet er oppe at køre, og der er mulighed for dankort betaling. Gamle Nets aftaler er overført og fungerer.

• Bomsystem og nyt adm. system ”spejles” så bom systemet bliver opdateret jvf. adm. System.

• Havn drift / vedligehold saldo 47 – Budget 10 / Havn budget saldo 73 – Budget 102

• Hus drift /vedligehold saldo 21 – budget 14 / Hus budget saldo 61 – budget 88

• Budget for 2019 fastlægges ved næste best. møde.

• 26 restancer – Dirch er i kontakt med de fleste omkring dette og hovedparten forventes betalt inden årsskiftet. Umiddelbart kun ét tilgodehavende der skal afskrives.

• 50 års jubilæum 29. maj 2019

• Reception på dagen 29.maj 2019 – kl. 18.00 – 21.00

• Kr. Himmelfart - 08:30 fælles morgenmad 10-12 jubilæums tur sejlads / 13-16 arrangementer incl. Blå flag / gymnastik / junior afd. Tivoli (TORM) Trailer – 18:00 jubi fest.

• Blå Flag – Johnny (Lars sender info vedr. plastic change)

• Gymnastik – Johnny undersøger med Jeanette

• Junior afd. tivoli / pølser - Lars J undersøger

• Fest – madholdet ikke stå i køkkenet, men koordinere evt. helstegt pattegris– Lars J. / Johnny Undersøger.

• Musik på havnen fra 13-16 og til festen.

• Brugerbetaling på festen

• Udv. Bestyrelsesmøde 10. Jan

• LJA inviteterer formænd m.m.

• Lars B undersøger mad

• Kl. 18:30

• GF 2019

• Onsdag d. 27. februar kl 18:00 til spisning / GF kl 19:00-21:00

• Lars B opdaterer kalender og laver opslag på hjemmside inden 1. jan.

• LJA beretning

• Dirch budget / regnskab

• LJA indkaldelse

• Evt.

• Bankeværk – Rasmus har undersøgt muligheder for et nyt bankeværk. Oplæg præsenteres til ”banke holdet” til nytårskuren. Projektet budgetteres og søges realiseret i kommende budget eller efterfølgende alt efter størrelse.

• Vi har tilsyneladende ingen rørskade forsikring – dette tegnes – Rasmus kontakter Codan.

• Rasmus gennemgår forsikringer generelt ved samme lejlighed med Codan

Næste møde: Vi mødes 16:30 d. 10. jan inden nytårskur med GF som agenda.