Referat fra Udvidet Bestyrelsesmøde, 3. november 2016

Bestyrelsen:
  • Bommen er aktiveret, dog er der pt. nogle ”drift problemer” der vil blive løst.

• Folkeoplysningsudvalget er inviteret til HSS for aflholdelse af møde med information om HSS og naturligvis deres øvrige dagsorden.

• Sejlklubbens forsikringer er igen gennemgået og traktoren er nu ansvarsforsikret.

• Tegning af nye baderum fremlagt til information og tilbud indhentes for at vurdere om projektet kan igangsættes i vinteren 2016/17.

• Lars Plejdrup ønsker at trække sig fra bestyrelsen til kommende generalforsamling, Bestyrelsen leder efter en erstatning for Lars.

• Mejnert og Dan trækker sig fra ”jobbet” som havnefogeder i 2018. En ny løsning skal findes i løbet af 2017. Det er bestyrelsens opfattelse at dette kræver at vi fordeler opgaverne anderledes i fremtiden. Hvis der skal ”ansættes” en deltids havnefoged, skal der skabes et provenu der ikke er der idag.
Juniorudvalg
  • God sæson med kun én aflysning pga. vejret.

• 7 elever har gennemført duelighedsundervisning og har fået duelighedsbevis i denne sæson.

• Pt. 22 juniorer i alderen 7-18 år.
Kapsejladsudvalg
  • ”Turløb” er genindført om onsdagen med succes.
    Ved turløb er det ikke nødvendigt med målerbrev.

• Sydfjordsstævne afholdt med fin deltagelse (36 deltagere) ca. 50% kapsejlads / 50% turløb.
Sejlerskolen
  • Fra starten var der 15-16 elever, slutteligt 12-13 elever

• Ingen duelighedsprøve i år

• Heldigvis ingen skader på både

• Natsejlads er i år ”erstattet” af at forlænge sæsonen og dermed sejle når det er mørkt.

• Ca. 6-7 både på vandet hver tirsdag der er den faste dag for sejlerskolen.

• Mange af eleverne er her ikke kun for at sejle men også pga. Det sociale fællesskab der er omkring sejlerskolen.
Havneudvalget
  • Udvalget har haft 4 arbejdsdage i foråret med fin tilslutning.

• Den ”primære” kommunikation omkring disse arrangementer er foregået via FaceBook.

• Der er arrangeret fællesoprydning/arbejdsdag d. 13.11.2016 – dagen efter den sidste optagning.

• Fremover laves ”fælles arbejdsdage” med husudvalget.
Optagninger/søsætninger
  • Den ekstra optagning der de tidligere år var kendt som ”Ole´s optagning” er ”indrullet” i de øvrige optagninger/søsætninger.

• Ved den sidste optagning d. 12.11 er der 30 både der skal op, så Jørgen Binzer prøver at få 2 biler til denne dag. Alternativt må der laves en ekstra optagning.

• Søsætninger 2017 bliver 1. april – 15. april – 21. april – 29. april.
Havnefogeder
  • 91 havnepladser
  • 14 pladser til rådighed (lånepladser, sæsonpladser)
  • 8 nye faste havnepladser i 2016
  • 27 på venteliste
  • 19 både er ikke tilmeldt ventelisten
  • 65 trailerbåde
Husudvalg
  • Sydsiden af klubhuset er malet, porten ved miljøskuret er malet.

• Kommende projekter: termoruder der er ”punkteret” skiftes, vindue i vagtlokale skiftes, Østfacaden renoveres og males, evt. skiftes terrassebrædder på den overdækkede terrasse hvis der er penge / energi til det.

• Videoovervågning ved klubuset undersøges.
Festudvalg
  • Festudvalget har haft en travl sæson med både DM for OK joller og Sydfjordsstævne / sommerfest. Begge arrangementer blev gennemført med god hjælp og gode resultater.

• Stort ønske til kommende sæson = nyt komfur
De glade 60ére
  • ”udvalget” har haft en god lang sommerferie, men mødes nu igen hver den sidste hverdag i måneden.

• De glade 60ére har været på besøg hos marinehjemmeværnet ad 2 omgange – da deltagerantallet oversteg det antal gæster der måtte være ombord.

• Senest har ”udvalget” besøgt Danmarks museum for lystsejlads.
Seniorjoller
  • I denne sæson har kapsejladserne været om mandagen med afsluttende grill. Dommertjansen er gået på skift.

• Der har været 24 joller tilmeldt til sejladserne og der er gennemført 31 sejladser.

• Onsdage har været fast træningsdag.

• Vintersejladsen er startet hver lørdag med mødetid kl 10 på havnen.

• Dansk OK jolle klub´s ene klubjolle er pt. i HSS og der kan bookes en sejltur hos Thomas Kvist.

• 2 wayfarer joller har været rimeligt aktive gennem sæsonen, næste år bliver der forhåbentlig 3 aktive wayfarerjoller.

• HSS har en klub wayfarer til disposition – så kom bare og prøv – det er ”vanedannende”
Cykelsmeden
  • Kristian har ryddet lidt op i de gamle cykler.

• Til vinter tages cyklerne hjem og gennemgåes så de er klar til den kommende sæson.
Oldfruen
  • Mette har løbende købt ind til køkkenet så der ikke skulle mangle noget af de basale køkkenting.

• Hvis du oplever at mangle noget, så skriv det på listen i køkkenet og det vil blive indkøbt.

• Udlån af klubhuset er gået fint.

• Det opfordres til at man rydder op efter sig selv, når man har brugt køkkenet. Ofte står der rester, opvask m.m. på køkkenbordet...

• Der laves en ”forventningsafstemning” der sendes til dem der låner klubhuset. Herunder f.eks. vask af viskestykker, duge m.m. slutrengøring.
H-Båd, NM
  • 9-10-11 juni 2017 afholdes NM for H-både og planlægningen er i fuld gang.

Tak for et godt møde!