Kapsejladsmøde 19. marts 2014

1 - Samarbejde med Jyllinge om deltagelse i Jyllinge Open.
Vi vil gerne være med til et samarbejde. Deltagelse i Jyllinge Open skal honoreres til klubmesterskabet. F.eks. 1 point hvis man kommer i top 3, 2 point for at deltage og 3 point for ikke at deltage).
Når man betaler for hele sæsonen, betaler man også for 1 eller 2 stævner – skal lige tænkes igennem!
Sidste: Klaus har inviteret til møde i Jyllinge den 1. april. Lars deltager.

2 - Datoer for forår- og efterårssejladser (se mit tidligere udsendte forslag)
Forår: 30/4 – 2/7 = 10 sejladser. Har 2 fratrækkere.
Efterår: 6/8, 13/8, 20/8, 27/8, 3/9 (kl. 18.30), lør 6/9, søn 14/9,= 7 sejladser. (Jyllinge Open lørdag 20/9, Finalestævne 27-28/9). Klubmesterskab lørdag 4/10.
OK-jollerne holder klubmesterskab 11/10.

3 - Baner til onsdagssejladser. Herunder længere baner for de hurtige både.
Der bliver en lang og kort bane til hver vindretning, så de hurtigere både kommer på en længere sejlads.
Der bliver udlagt en bøje som forsøg (mærke 7) stik vest for mærke 6 tæt på Langholm. Poul underretter farvandsvæsenet.
Stjernebanen droppes.

4 - Mulighed for tursejlads om onsdagen?
Vi laver en startprocedure kl. 18.45 for tursejlere med hækflag.
Når kølbådene er sendt afsted kan OK-jollernes startprocedure starte (behøver ikke at vente 5 minutter).

5 - Trykning af program m.m. og det praktiske omkring opstart.
Hele sejladsprogrammet kommer til at ligge på hjemmesiden, så deltagerne selv kan trykke det. Vi kopiere 10-15 eksemplarer som reserve.(Rasmus trykker)

6 - andre ting.
Henry sørger for øl/vand. Henrik tjekker dommerkufferten. Lars skriver på hjemmesiden.
Næste møde: Tirsdag d. 22. april kl. 19.

Lars Augustesen