Brev til sejlklubbens bestyrelse, søndag 5. maj 2013

Herslev Sejlklubs bestyrelse

Kære venner da hverken min svigersøn Darrin eller undertegnede ønsker at blive betragtede som snydere eller halv kriminelle, vil jeg fjerne jeres problem ved at trække vores ansøgning om en delebådsplads i Havnen tilbage.

Jeg havde da foretrukket, at jeg var blevet orienteret af bestyrelsen om deres betænkeligheder, i stedet for at finde det udskrevet i referat på hjemmesiden, så da der ikke skal fejes noget ind under gulvtæppet, vil jeg anvende samme måde til min orientering og bede jer om at indsætte dette brev på hjemmesiden.

Da jeg ikke mere er interesseret i en havneplads på de foreliggende omstændigheder, imødeser jeg en tilbagebetaling af mit indbetalte beløb på 1000 kroner.

Kort om min maritime baggrund; fik min egen sejlbåd som 8 årig- sejlede med sejlbåde i 12 år, heraf 5 i aktive kapsejladser, har sejlet med Havhingsten fra Glendalough ( junior er fast besætningsmedlem) var sågar søsyg i 2012 på et tyrkisk piratskib.

Grunden til at jeg nu sejler som ”jollependler” (det er vist sådan vi omtales) er rent tidsbesparende, I min aktive karriere som selvstændig var tid til tant og fjas begrænset og en sejlbåd kræver betydelig mere omsorg end en jolle, som kan tages bag på bilen og hjem i laden bagefter, fordelen ved at føre en sejlbåd, frem for en motorbåd, er vel nok også at så er der ikke nogen som undlader at hilse, når bådene mødes på vandvejene.

Som halvparts ejer havde jeg haft mulighed for igen at mærke vinden i sejlene, men da jeg beholder min andel i båden, får jeg da stadig muligheden for denne følelse, bare et andet sted.

Min tilgang i klubben er yderst diskret, har altid betalt mit kontinent til tiden, bortset fra i år da kassereren sendte regningen til en postboks, vi ikke har haft i flere år, samt anvendte et forkert efternavn, jeg modtog også en rykker, men kunne så sende en mail, som viste at pengene strøg ind den 11 marts.

Jeg belaster yderst sjældent slæbestedet på helligdage, og da jeg og min hustru for adskillige år siden modtog 25 års- nålen, var der flere som opfattede os som nye medlemmer.

Jeg håber, at dette budskab igen vil give jer en følelse af, at I stadig sejler i smult vande og solen igen smiler over den lille havn i fjorden.

Medlem nr. 510

Benny Gregers