HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

To nye klubmestre

indsendt 1. okt. 2017 20.45 af Kapsejladsudvalg Hss   [ opdateret 1. okt. 2017 20.53 ]
Så fik vi kåret klubmestrene 2017 i onsdagsmatch og i singlehand!

Lørdag 30. september sejlede vi mesterskabssejlads i onsdagsmatchen. Der var mødt seks både op, og en dommerbesætning der var så klar.

Det blæste en del- mellem 10 og 13 m/sek - og flere både måtte udgå med materielle skader.

Der blev gennemført én op/ned bane, og da der til sidst kun var 2 både tilbage, og dommerbåden målte 15,9 i vindstødene, blev yderligere sejladser aflyst; men der blev fundet en vinder, og det blev Niels Wolff i Katana. Stort tillykke til ham og hans besætning.

Man kan finde resultaterne for forårsserien og efterårsserien under kapsejlads og resultater 2017.

Søndag 1. oktober blev der sejlet klubmesterskab i singlehand, og man må sige, at det er noget af et tilløbsstykke, for der var mødt 16 både op til start, hvilket er rekord for denne type sejlads.

Desværre var vejret ikke det bedste med småregn ind i mellem, men med vind i området 3-5 sekundmeter, så vi kom rundt på banen der også gik ud i Yderbredningen.

Efter sejladsen blev der overrakt præmier af sejladsmanager Gunnar og af dagens dommerpar Henry og Jette – tak til dem!

Serien, der går over hele sæsonen, blev vundet af Kim i Drabant 27, efterfulgt af Morten i Beneteau 311, og på 3. pladsen kom Gunnar i Pd.

Dagens klubmesterskab blev vundet af Jan Kjeldsen (han har vist prøvet det før!!) og på 2. pladsen kom Kim, og på 3. pladsen kom Gunnar. Stort tillykke til alle 3.