HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

DM for OK-joller 2016

indsendt 15. okt. 2015 21.11 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 15. okt. 2015 21.31 ]

Per og Rasmus signalerer baneændring

fjerner sten og tang fra stranden
Trenden er i fortsat udvikling, jollesejlads er for mange en sjov og overkommelig sport.

HSS er en af flere klubber i Danmark, som tilbyder jollesejlere – unge som voksne – gode muligheder, og samtidig er aktiviteterne med til at skabe et unikt miljø i klubben.

I 2013 arrangerede vi Nordisk Mesterskab for OK-joller, og det var en dejlig oplevelse, som sejlerne ønsker HSS gentager med et Danmarksmesterskab i 2016.

I august måned torsdag den 11. om aftenen bydes de første velkommen, og fredag den 12. august kl. 10:00 er der officielt velkomst. Der sejles fredag, lørdag og søndag.

Lørdag aften arrangeres festmiddag, med hvad dertil hører, og en super weekend afsluttes med præmieoverrækkelse søndag først på eftermiddagen.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen – der bliver brug for masser af frivillige, og det ville være ærgerligt at booke til 'anden side'.

Der er nedsat en planlægningsgruppe, som er i gang med organisering og planlægning.

Henry
Hurra for en perfekt første start

Svenskerne synger en sang