HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Afriggersejlads 4/10-15

indsendt 21. sep. 2015 23.08 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 21. sep. 2015 23.20 ]
Roskilde Sejlklub inviterer Isefjordskredsens sejlere til Afriggersejlads og AfriggerTURsejlads, første søndag i oktober.

Afriggersejladsen tæller med til næste års kredsmesterskab.

AfriggerTURsejladsen sejles på samme bane, samtidigt med, men uafhængigt af kapsejladsen - det kræver ikke gyldigt målebrev.

Indbydelserne kan ses og downloades fra www.roskilde-sejlklub.dkUd over den officielle indbydelse findes sejladsbestemmelser, banekort, samt forklaring til den nye online tilmelding / betaling også på hjemmesiden.

Tilmeldingsfristen er fredag 2/10-15 klokken 17:00.

Registrering i bureauet søndag 4/10-15 mellem 08:00 og 09:30. Første båd(e) starter kl. 10:00.

Som sædvanligt foregår starterne individuelt – jagtstart – med starttiderne beregnet efter gældende DH-regel.

Sejlunionen opererer med tre vindstyrkeafhængige TA-sømiletider. På skippermødet (ved registreringen)
meddeles, hvilket af de tre vindstyrke-intervaller, der forventes at dominere, og de tilhørende TA-tider vil så være gældende uanset, hvorledes vejret udvikler sig.

Banen er som sidste år ændret marginalt i forhold til tidligere, idet Vestre Tue passeres vestom.

Bemærk i øvrigt, at vejret som regel byder på sol og fin vind til Afriggersejladsen. Skulle vinden undtagelsesvis være svag, vil banen blive afkortet, så første båd går i mål cirka klokken 1400.

Medbring madpakke - øl og vand kan trækkes i klubbens møntautomat (kr. 10,-) efter sejladsen.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til...
      Poul Astrup, Roskilde Sejlklub
      Telefon 50 41 78 72 / E-mail: poas@dtu.dk