HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Jyllinge Open 19/9-15

indsendt 6. sep. 2015 14.25 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 6. sep. 2015 15.46 af Kapsejladsudvalg Hss ]

Jyllinge Sejlklub fortsætter det gode samarbejde med sejlklubberne i Herslev og Veddelev ved 'Jyllinge Open'.

'Jyllinge Open' lørdag 19. september tæller (ligesom 'Sydfjordstævnet') med i HSS' og JS' klubmesterskaber, og er klubmesterskabs sejlads for VSB.

Samarbejdet mellem de tre sejlklubber, sammenholdt med at 'Jyllinge Open' tæller med ved Isefjordkredsens Kredsmesterskab, betyder at vi bliver rigtigt mange både og får et par fantastiske weekender.

Der er kapsejlads og cruisingregatta:
  • For kapsejlerne vil der, hvis vejret tillader det, blive sejlet 3 op/ned baner og derefter en distance sejlads.

• For crusingsejlerne vil der være en distance sejlads, reguleret i længde, alt efter vind og vejr.
Både, der har betalt deltagergebyr ved HSS' aftenkapsejladser, deltager gratis ved 'Jyllinge Open'; for øvrige er deltagergebyret kr. 150,-

Lørdag aften holdes 'Aftersailing Fest' i Jyllinge Sejlklub - du er velkommen til at tage mand, kone, kæreste eller svigermor med - det koster kr. 175,- per person.

Mere information, og tilmeldings-blanketter til 'Jyllinge Open' findes på Jyllinge Sejlklubs hjemmeside, under 'kapsejlads'...

Spred budskabet og skynd dig med din tilmelding! Tilmeldingsfristen er fredag 12. september - herefter gælder eftertilmeldingsgebyr.

Sejladsudvalget i Jyllinge Sejlklub kan kontaktes på e-mail, kapsejlads@jyllingesejlklub.dk