HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Sådan 'drenge'!

indsendt 10. maj 2015 10.02 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 10. maj 2015 12.14 ]
Rasmus Jørgen Andresen, Claus Høj Jensen, Frederik Dahl Jensen
Vellykket stævne i Sejlklubben Køge Bugt slutter med sejr til team Good Speed.

5 førstepladser, og sidste sejlads som de valgte at udgå fra ved det første VM udtagelses stævne i Hundige.

H-båds klubben skriver...

Søndag eftermiddag sejrede den regerende Danmarks- og verdensmester helt som ventet ved VM udtagelsesstævnet i Hundige. Høj-Jensen og besætning demonstrede overlegen styrke ved det første udtagelsesstævne til VM i Finland 2016. Efter lørdagens meget overbevisende resultater, regnede de fleste deltagere med, at Høj-Jensen måtte ende som samlet vinder.

Søndagens sejladser blev afviklet med nordvestlige vindretninger imellem 10 og 13 sekundmeter i middelvind. Vindstødene var i sagens natur noget kraftigere. Der passerede nogle forholdsvis "barske" vindbyger ind over Køge bugt i løbet af dagen.

H-bådsklassen har fået testet - form, udholdenhed og om grejet er i orden. Flere teams tager hjem med ting som skal repareres eller opdateres.

På billedet: Rasmus Jørgen Andresen, Claus Høj Jensen, Frederik Dahl Jensen.