HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Sydfjordsstævne 2014

indsendt 11. jul. 2014 00.19 af Kapsejladsudvalg Hss   [ opdateret 12. jul. 2014 03.06 ]
Lørdag 30/8 sejles kapsejlads, der tæller med i kredsmesterskabet, samt ræs for sjov i cruising-klassen. Lørdag aften fester vi igennem, og søndag 31/8 sejler juniorerne, og der holdes præmieoverrækkelse med pral for Sjælland Rundt På Indersiden kl. 10:00.
Lørdag sejler kapsejlerne 2 sejladser i Yderbredningen og 1 sejlads tilbage til havnen.

Både i cruising-klassen - det vil sige både uden målebrev, eller både med målebrev, som gerne vil tage det hele lidt mere afslappet - sejler 1 sejlads fra Herslev til Yderbredningen, og 1 sejlads tilbage til havnen. Der sejles efter forenklede regler og TurLys.

Lørdag aften er der sejlerfest i klubhuset. Det koster kun 100,- for voksne, og 50,- for unge under 18 år, for grilmad med tilbehør.

Tilmeldingsfristen er 24/8-14 - tilmeld dig her:
Det er gratis at overnatte i Herslev for alle stævnets deltagere, uanset om man kommer fra en frihavn eller ej. Der er også mulighed for at overnatte i telt på shelterpladsen bag sejlklubben.

I år tæller Sydfjordsstævnet 30. august og Jyllinge Open 20. september med i HSS' klubmesterskab for kølbåde. Begge stævner tæller også med i JS' klubmesterskab, og i Kredsmesterskabet.

For Jyllinge- og Herslevsejlere er deltagergebyret ved begge stævner inkluderet i deltagergebyret for klubbernes aftenkapsejadser og klubmesterskaber.

Af hensyn til planlægningen er det vigtigt, at JS og HSS kapsejlere tilmelder sig, ligesom alle andre!

Sydfjordsstævne 2013

Kapsejlads ved Sydfjordsstævnet 2013