HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Klar til sæsonstart 2014

indsendt 23. apr. 2014 08.30 af Kapsejladsudvalg Hss   [ opdateret 28. apr. 2014 14.48 ]
Hej kapsejlere!

Så har kapsejladsudvalget fået lagt sidste hånd på sejladsbestemmelserne, og er klar til den nye sæson. Vi starter jo på onsdag 30. april, og man skal tilmelde sig her på hjemmesiden!

Vi har i år lavet en pakkepris for kølbåde på 400 kr. som inkluderer forår, efterår, klubmesterskab og 2 stævner (Sydfjordsstævne 30. august og Jyllinge Open 20. september), som begge tæller med til klubmesterskabet. Jollerne kan slippe med 200 kr. for både forår og efterår.

Vi modtager penge den første gang kl. 17.30-18:00 i klubhuset.

Vi skal jo hele tiden prøve noget nyt, så i år skal I lægge mærke til, at startlinien og mållinien er på hver side af dommerbåden. Derudover har vi lavet en lang og en kort bane, så de hurtige både i løb 2 kan sejle nogenlunde i så lang tid som de øvrige både.

Husk at få fornyet jeres målerbrev!

Læs mere i sejladsbestemmelserne og se banekortet, som kan hentes her på hjemmesiden.

Vi ses derude!

Kapsejladsudvalget