HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Mestrenes Mestre 2013

indsendt 27. okt. 2013 08.18 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 27. okt. 2013 08.29 ]
Claus Høj Jensen, Frederik Dahl Hansen, Karl Kristensen og Bo Selko vandt Mestrenes Mester for 3. gang i træk.
Skovshoved Sejlklub var vært for Mestrenes Mester for 7. gang, hvor otte af årets danmarksmestre dystede i klubbens Match28-både.

På en kort bane foran nordmolen på Skovshoved Havn blev der sejlet 12 sejladser i fire både med rullende udskiftninger imellem de otte deltagende besætninger imellem de korte sejladser.

Det blev til tætte dyster imellem de dygtige sejlere, men hurtigt skilte X-99 og H-båds-mestrene sig ud og dystede om den samlede sejr. Efter deres indbyrdes opgør kunne Claus Høj Jensen - med fem førstepladser og en tredjeplads - tage sin tredje MM-titel i træk - det var så hans fjerde titel i år, da Claus & Co. allerede havde løftet DM, NM og VM-pokalerne.

Endeligt resultat for MM2013:

1. Claus Høj Jensen (H-båd, Holbæk)
2. Jens Haldager (X-99, Frem)
3. Morten Arndal (Albin Express, Horsens)
4. Frederik Lange (Yngling, Hellerup)
5. Jens Fast (Scan-Kap, Aarhus)
6. Michael Casparij (CB66, Hellerup)
7. Christian Thomsen (Folkebåd, Kolding)
8. Thorbjørn Joest-Andersen (IF, KAS)

De tidligere år har vinderne været:

2007  H-båd  Steffen Stegger med besætning
2008  Drage  Frank Berg med besætning