HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Afriggersejlads 29/9-13

indsendt 19. sep. 2013 15.53 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 19. sep. 2013 16.05 ]
Roskilde Sejlklub inviterer alle Isefjordkredsens kapsejlende klasse-, standard- og DH-både - inklusive besætninger - til den traditionelle Afriggersejlads, sidste søndag i september. Afriggersejladsen er årets sidste kredssejlads, og tæller med i næste års kredsmesterskab.
Registrering fra kl. 8:00, første start kl. 10:00, søndag den 29. september.

Ligesom tidligere inviteres ikke-kapsejlerne - dem uden gyldigt målebrev - til AfriggerTURsejlads, på samme bane, samtidigt med, men uafhængigt af kapsejladsen.

Som sædvanligt foregår starterne indivduelt - efter omvendt handikap - med starttiderne beregnet efter gældende DH-regel.

Sejlunionen opererer med tre vindstyrkeafhængige TA-sømiletider, hvorfor det på skippermødet meddeles, hvilket af de tre vindstyrkeintervaller, der forventes at dominere, og de tilhørende TA-tider vil så være gældende uanset, hvordan vejret udvkler sig.

Indbydelser, sejladsprogrammer og banekort findes på www.roskilde-sejlklub.dk, hvor du kan tilmelde dig ved at klikke på "event", øverst til højre. Tilmeldingsfristen er fredag den 27. september.