HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Sydfjordsstævne 24-25/8-13

indsendt 19. jul. 2013 15.03 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 19. jul. 2013 16.06 ]
Lørdag sejles kapsejlads, der tæller med i kredsmesterskabet, samt ræs for sjov i cruising-klassen. Lørdag aften fester vi igennem, og søndag sejler juniorerne, og der holdes præmieoverrækkelse med pral for Sjælland Rundt På Indersiden kl. 10:00.
Lørdag sejler kapsejlerne 2 sejladser i Yderbredningen og 1 sejlads tilbage til havnen.

Både i cruising-klassen - det vil sige både uden målebrev, eller både med målebrev, som gerne vil tage det hele lidt mere afslappet - sejler 1 sejlads fra Herslev til Yderbredningen, og 1 sejlads tilbage til havnen. Der sejles efter forenklede regler og TurLys.

Lørdag aften er der sejlerfest i klubhuset. 100 pr. person, hvilket jo er rørende billigt for grilmad med tilbehør.

Tilmelding for kølbåde (lørdag 24. august).

Tilmelding for joller (søndag 25. august)

Det er gratis at overnatte i Herslev for alle stævnets deltagere, uanset om man kommer fra en frihavn eller ej. Der er også mulighed for at overnatte i telt tæt på sejlklubben.