HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Match race kursus i Roskilde

indsendt 27. feb. 2013 13.46 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 27. feb. 2013 13.50 ]
Roskilde Match Race Center J223 dage: 6-7. og 28. april.

Få den perfekte start på match race - meld dig til Roskilde Match Race Centers "kom godt i gang kursus" hvor du får en introduktion til denne spændende og udfordrende form for kapsejlads.

Du får masser af gode, underholdende og lærerige timer på vandet, men vi gør os også umage for, at give dig de bedste forudsætninger for hurtigt at lære grundprincipperne i match race.

Vi starter hver gang med et oplæg hvor vi gennemgår forskellige dicipliner inden for match race, og efter sejladserne samler vi op og drøfter nogle af de spændende situationer vi har oplevet på fjorden.
Kom godt i gang
  • Lærerige timer på vandet
  • Match race grundprincipper
  • Bådhåndtering
  • Samarbejde ombord
  • Fart
  • Trim
  • Teknikker
  • Regler
  • Manøvrer
  • Tætte dueller
Hvem er du
  • Du har sejlet nogle år og har lyst til at prøve en intensiv form for kapsejlads.
  • Du har i dine unge dage sejlet jolle og har nu lyst til at komme i gang med kapsejlads igen.
  • Du sejler kapsejlads men er facineret af de længere sæson og de hurtige dyster vi har i match race.
  • Du har tidigere sejlet match race, men syntes aldrig du har fået en ordentlig introduktion til principper, taktikker og regler.
  • Du er jollesejler, og har lyst til at sejle i større både og som del af et team.
  • Du synes det det vil være spændende at prøve noget nyt og er frisk på at gribe chancen.
  • Vi starter lørdag d. 6. april kl 9:30 i Roskilde Sejlklubs lokaler
  • Vi sejler i Roskilde Match Race Centers 4 J22 både
  • Pris 500,- inkluderer let forplejning
  • Kom til match race opstartsmøde d. 2. april 19:30 og hør nærmere