HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

HSS oplevet fra en OK-jolle

indsendt 14. dec. 2012 17.59 af Kapsejladsudvalg Hss   [ opdateret 14. dec. 2012 18.38 af Lars Plejdrup ]
Jeg har nu for andet år i træk deltaget ved OK jolle stævne i Herslev og derved fået bekræftet mit førstegangs indtryk af jeres sejlklub og miljø’et omkring denne.

Når man kommer til jeres ”legeplads”, mærkes det tydeligt, at man er mere end velkommen, hvor klubben og havnen står til fuld rådighed.

Faciliteterne i klubhuset og i havnen lever, i mere end rigeligt omfang, op til hvad man kan forvente af en veldreven sejlklub , hvilket i sig selv er imponerende idet det ikke er hvad man forventer når man har kurs mod en lystbådhavn der ligger midt ude "på en mark".

De mange positive indtryk af sejlklubben, havnen og naturen i miljøet bliver alligevel overgået af den ånd jeg, mere end tydeligt, fornemmede hos medlemmerne af Herslev Strand Sejlklub.

Den energi og ihærdighed som har gjort det muligt for klubbens medlemmer at skabe og til stadighed vedholde en succesfuld drift, har uden tvivl drivkraft i et sammenhold som mange sejlklubber kan tage ved lære af. Det er tydeligt at der er et meget solidt menneskeligt fundament i denne klub.

Jeg bilder mig ikke ind at være "professor" i nominering af den perfekte sejlklub; mit indtryk er blot vurderet ud fra indtryk af sejlklubber jeg har besøgt rundt om i verden.

Jeg glæder mig at komme igen, næste gang liver til OK jolle Nordisk Mesterskab, hvor jeg vil præsentere Herslev Strand Sejlklub og dets omgivelser for min familie.

De bedste hilsner

Stefan Myrälf.