HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Sydfjordsstævne 25/8-12

indsendt 3. jul. 2012 23.35 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 3. jul. 2012 23.52 af Kapsejladsudvalg Hss ]
Indbydelse til Sydfjordsstævnet, lørdag 25. august kan downloades ved et tryk på pilen nederst til højre. Tilmeldingsskemaet findes her...
Stævnet tæller med i Isefjordkredsens mesterskab for kølbåde, og er et af de få, der tilbyder flere sejladser. Vi plejer at nå to sejladser på op-ned bane på Yderbredningen, og en kort distancesejlads fra Yderbredningen til området vest for sejlklubben; se sejladsområdet på kortskitsen.
Om aftenen er der sejlerfest i klubhuset - for alle klubbens medlemmer, for deltagere i Sydfjords-stævnet, og deltagere i SRPI 2012.
Udenbys deltagere i stævnet og sejlerfesten overnatter naturligvis gratis.
Søndag 26. august klokken 10:00 er der præmie-overrækkelse med pral for Sjælland Rundt På Indersiden.
Sydfjordsstævne 2010
Ċ