HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Orø Rundt XL 27/5-12

indsendt 17. maj 2012 22.18 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 17. maj 2012 22.23 af Herslev Strand Sejlklub ]
Sejladsen er en distancesejlads med start og mål på Orø. Sejladsen afvikles pinsedag 27. maj, efter DH og med respitstart. Første båd (højeste GPH) starter klokken 10:00. Skippermøde klokken 09:00 i klubhuset på Orø
Sejladsen bringer bådene rundt i hele Isefjorden. Fra Orø mod Nykøbing, forbi Lynæs til Klintebjerg og herefter til Dronninge-dyssen syd for Orø. Herefter rundt om Rønnen i Holbæk fjord, for at ende på Orø. Hele fjorden rundt - i alt 36,6 sømil - derfor 'XL'.

Vindforhold kan gøre, at sejladsen udføres modsat. Banerne er identiske. Dette afgøres umiddelbart før skippermødet, ligesom sejladsledelsen forbeholder sig ret til at afkorte banen ved meget ringe vindforhold.

Sejladsen slutter formentlig omkring aftensmadstid og efter sejladsen kan man købe pølser og brød til et rimeligt beløb i klubhuset, hvor baren er åben med rimelige priser.

Man kan også komme tidligt og købe ind i Dagli'Brugsen 600m fra havnen, eller tage mad med og opbevare det i klubbens køleskab til vi er tilbage.

Fra Orø Rundt XL 2011