HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Roser, tak og ny kredsmester

indsendt 29. aug. 2011 14.32 af Kapsejladsudvalg Hss   [ opdateret 30. aug. 2011 09.16 af Herslev Strand Sejlklub ]
Rigtigt mange deltagere roste Sydfjordsstævnet og dets afvikling. Hermed viderebringes en stor tak til baneleder Bjørn Junker, til Erling Knudsen for at stille dommerbåd til rådighed, og til de øvrige frivillige for formidabel indsats i gummibåde og på dommerbåden under særdeles våde vejrforhold! Se resultaterne.

Efter en dag på vandet, var det rigtig dejligt at kunne sætte sig til et veldækket bord i sejlklubben og nyde den gode mad og den fine stemning der var. Det var en velbesøgt fest med 70-80 gæster, og der måtte hives et ekstra bord frem, så alle kunne få en plads. Festudvalget skal have en stor ros for det store arbejde det er at få stablet en sådan fest på benene – I gjorde det rigtig godt – tak skal I have!

Stævnet var desuden finalestævne i Isefjordkredsens mesterskab for kølbåde. Vinder blev Bjørn Kloster fra Roskilde Sejlklub, der fik vandrepræmien og et gavekort, overrakt af Johs. Egede fra Jægerspris Sejlklub. På anden- og tredjepladsen i kredsmesterskabet kom Bjarne Søeborg fra Orø Bådelaug og Lars Kjøller fra Frederiksværk - de blev begavet med gavekort.

Kredsmesteren fremhæver at han i serien har fået rigtigt god hjælp fra gasterne, Lars og Søren Andreasen, Henrik Verwohlt og Christian Aarosin ved Pinsestævnet, Stjernesejladsen, Orø Rundt og Sydfjordstævnet.