HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Sydfjordsstævne

indsendt 8. aug. 2011 01.15 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 10. aug. 2011 02.54 ]
Indbydelse til finalestævnet i kredsmesterskabet for kølbåde findes nu som PDF-fil, og der har længe været åbent for tilmeldinger her på hjemmesiden
Lørdag afgøres kølbådenes kredsmesterskab ved to sejladser på udlagt bane i Yderbredningen, samt en kort distancesejlads tilbage til Herslev.
Søndag sejler jollerne fire spændende sejladser, publikum kan følge med i fra stranden. Og så er der præmieoverrækkelse med pral for Sjælland Rundt På Indersiden søndag kl. 10:00.
Deltagerene inviteres til sejlerfest lørdag aften, sammen med klubbens medlemmer, og SRPI-deltagerne. Se tidsplan for hele stævnet...

Medlemmer, der har lyst til at give en hånd, i forbindelse med stævnet eller festen, skal ikke holde sig tilbage!
  • Stævneledere: Ole K. Hansen, ok.hansen<>mail.dk og Lars Augustesen, augustesen<>vip.cybercity.dk
  • Junior-kontakt: Lars Jørgen Andresen, lars.andresen<>snaeurope.com
  • Festudvalg: Signe Hansen sigha<>c.dk