HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

Frederikssund For Fulde Sejl

indsendt 30. jul. 2011 23.02 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 31. jul. 2011 02.07 af Lars Plejdrup ]
20. august i Frederikssund.

I anledning af det store arrangement i Frederikssund Gamle havn fredag-lørdag 19-20. august afholdes en kredskapsejlads.
Fredag aften og lørdag er der en masse underholdning på havnen så familien på land kan blive rigeligt underholdt under kapsejladsen.

Lørdag 20. august afholdes der kreds kapsejlads nord for broen på Jægerspris bredningen. Første start går klokken 11:30 og der forventes afviklet to kapsejladser på op-ned baner. Sejladserne forventes afsluttet senest klokken 16:00. således at deltagerne kan komme igennem broen klokken 16:30.

Lørdag aften er der hyggelig sammenkomst i Frederikssund Sejlklub med egen medbragt mad til grillen. Alle kapsejlere ligger gratis både fredag og lørdag.

Deltager gebyr er kr. 150,- per båd, og for kr. 50,-  pr mand er der fri fadøls bar i Frederikssund Sejlklub lørdag aften. Tilmelding senest fredag den 13 August ved udfyldelse af tilmelding og betaling. Tilmelding findes på Frederikssund Sejlklubs hjemmeside. Kun ved rettidig betaling betragtes båden som tilmeldt og båden skal have gyldigt målerbrev.

Med venlig hilsen, Bo Vestergaard

30799986 eller bo.vestergaard@hotmail.com