HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Kapsejlads nyt‎ > ‎

HSS går til filmen

indsendt 16. maj 2011 08.11 af Lars Plejdrup   [ opdateret 16. maj 2011 08.19 ]
Jeg har aftalt med Claus Høj Jensen at han den 8 Juni kommer ud i en følgebåd sammen med Bent Jensen for om muligt at optage en videofilm af specielt vore sejl  og hvorledes de er trimmet.
Der er selvfølgelig mulighed for at frabede sig denne service fra Claus side men jeg går da ud fra at de allerfleste vil være glade for denne mulighed for kontrol af trim. Det er så meningen at den optagne videofilm skal vises ved det efterfølgende ostekalas samme aften i klubhuset.
Jeg vil dog lige anbefale at vi denne aften anulere regelen om at der ikke må forekomme hjælp til enkelte både  da Claus har for vane at give den hele armen i bestræbelse på at få bådene til at sejle maximalt det bør derfor oplyses at denne regel er sat ud af kraft denne ene aften da vi ellers vil kunne komme ud i noget være snavs såfremt en enkelt slulle protestere mod denne hjælp.
Jeg ved at Claus vil forsøge at “Besøge” alle både der er intereeseret  og jeg ved at det ikke er småting Claus finder på sådan en tur.
Det kan anbefales at flest mulige har udført de små trick som Claus nævnte ved vor sidste aften med ham i dette forår her af specielt  Skødepunk for forsejl
Herefter er det let at se hvor skødepunktet skal være i middelvind da man blot skal trække en tænk tinie fra mærke 2 i forlængelse af den ca 30-40 cm ned til der Rigtige skødepunkt på skødeskinnen . Jeg har selv prøvet og DET VIRKER
Jeg syndes at vi  skulle reklamere meget for denne aften ikke blot for vores “Egne” sejlere men for hele klubben da der er meget at lære ved at nogle rigtig situationer hvor det kunne gøres bedre. Jeg ved at Claus også vil være indstillet på at svare på spørgsmål om rep af gamnle sejl samt evt køb af nye. Hans priser og kvalitet kan meget varmt anbefales

Klima-Ulven