HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Juniornyt‎ > ‎

Ungdomsvenlig Sejlklub

indsendt 29. nov. 2017 07.49 af Juniorafdeling Hss   [ opdateret 29. nov. 2017 07.58 af Lars Plejdrup ]

Herslev Strand Sejlklub er godkendt i yderligere 3 år som Ungdomsvenlig Sejlklub.

HSS har siden 2009 været certificeret som Ungdomsvenlig SejlklubDen fornemme titel administreres og uddeles af Dansk Sejlunion (DS), og løber altid over en treårig periode.

Tirsdag den 14. november afholdt Juniorudvalget et møde med breddekonsulent Henrik Tang fra DS, hvor klubbens holdninger og politikker mht. juniorarbejdet blev gennemgået.

Allerede samme aften fik vi tilbagemelding fra DS, der lød på at klubben endnu engang til fulde lever op til de krav der stilles, for endnu engang at blive erklæret Ungdomsvenlig Sejlklub (foreløbig indtil 2020).

Du kan finde yderligere information om ordningen på Dansk Sejlunions hjemmeside

Thomas Kvist
HSS’ Juniorafdeling