HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Juniornyt‎ > ‎

Duelighedskursus 2016

indsendt 26. okt. 2015 00.10 af Juniorafdeling Hss   [ opdateret 26. okt. 2015 00.18 ]
HSS’ juniorafdeling har atter samlet et hold til Teoretisk Duelighedskursus (Hold 2, 2016), og dette års hold består af klubbens juniorersejlere, juniorforældre samt enkelte af sejlklubbens almindelige medlemmer. Undervisningen kommer til at foregå i klubbens lokaler og vil løbe fra 6. januar til ultimo april.
Rasmus Andresen, Mathias Mikkelsen og Nanna AndersenMathias, Rasmus og Nanna – fra holdet 2014
Det pensum som eleverne skal igennem er det samme som anvendes på AOF’s aftenkursus, og emnerne spænder bla. over Søvejsregler, Navigation, Søsikkerhed, Forebyggelse og bekæmpelse af brand samt beskyttelse af havmiljøet.

Vi har i alt samlet 8 juniorer, 3 juniorforældre og 4 af klubbens øvrige medlemmer på årets hold, og undervisningen vil atter varetages af Knud Bjerrum (Yachtskipper, 3. grad) samt Thomas Kvist (Yachtskipper, 3. grad) og kommer til at foregå i klubbens lokaler fra årsskiftet. Og, i år har vi fornøjelsen af at kunne præsentere HSS’ Juniorleder, Michael Albrektsen (Duelighed, HSS 2014) som ny hjælpelærer på holdet.

Vi glæder os rigtig meget til at komme i gang med endnu en sæson med duelighedsundervinsning.

Knud, Michael og Thomas