HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Juniornyt‎ > ‎

Kan du lide vand?

indsendt 21. apr. 2015 22.48 af Juniorafdeling Hss   [ opdateret 21. apr. 2015 23.01 ]

Zoom 8 jolle

DS-certificeret Ungdomsvenlig Sejlklub - medium

Hvis du har lyst til en sjov og spændende fritid, med masser af aktiviteter og sport med gode kammerater på land og på vand, er sejlads i Herslev sikkert lige noget for dig.
Kom og prøv – det er helt gratis!

Vil du lære at sejle?
Kom til Herslev Strand Sejlklub, hvor vi har det rart sammen, og hvor engagerede trænere og forældre sørger for at du får en tryg og sikker start på vandet. Du kan også dyrke sejlads som sport, hvis du har lyst til kapsejlads.
Klubben har joller og små sejlbåde, du kan boltre dig i hver tirsdag og torsdag.
Kig forbi, og tag gerne din far eller mor med, så kan du få mere at vide.

Advarsel til forældre!
Der er stor risiko for, at I bliver glade for sammenholdet og livet i sejlklubben.
Mange af klubbens senior-medlemmer er startet som sejlerforældre, og er 'blevet hængende' i HSS. Gode oplevelser og sociale relationer vægtes højt, så det er let at blive 'bidt' af fællesskabet og sejladsen.
Udover det gode sammenhold blandt junior-forældre, kan du bl.a. at lære at sejle i en af landets billigste og hyggeligste sejlerskoler, der sejler om tirsdagen - se her...

Juniorsejlads i sejlklubben:
Tirsdage og torsdage fra kl. 17:30.
Du kan også komme med på to sejlerlejre i HSS; en uge i juni, og en weekend i august.

Michael Albrektsen - 22 84 81 57 - michaelalbrektsen<>hotmail.com
Thomas Kvist - 29 88 11 87 - thomas<>kvist-net.dk

Sejlads er billigere end du tror!
Et junior-medlemsskab koster kr. 600/år.
1. år er det gratis at låne en jolle; fra 2. år koster det årligt kr. 1.000 i jolleleje.

PDF-fil med information om HSS' juniorafdeling for børn og unge, og sejlerskolen for voksne kan hentes, nederst på forsiden...

Velkommen i HSS&#39; juniorafdeling