HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Juniornyt‎ > ‎

En stor donation til HSS

indsendt 2. maj 2014 15.45 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 2. maj 2014 21.53 ]
Tak til Solsikken
Støtteforeningen Solsikken
Støtteforeningen Solsikken, der hvert år uddeler penge til foreningslivet, har endnu engang ladet strålerne skinne på Herslev Strand Sejlklub.

Vi kan med stor tak meddele at HSS' juniorafdeling har modtaget en donation på 40.000 kr. Solsikken har lagt mærke til vores aktive juniorafdeling, og har vurderet, at HSS' juniorafdeling igen skal modtage penge, der er øremærket til investeringer i joller og udstyr til de unge sejlere i klubben.

Til Solsikken skal der fra Herslev Strand Sejlklub lyde et stort TAK for den flotte donation!

Juniorafdelingen / bestyrelsen

Zoom 8 joller, 1. maj
En 'ny' Zoom 8 jolle er allerede på vej til Herslev, takket være Solsikkens donation...