HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Juniornyt‎ > ‎

Duelighedsundervisning

indsendt 5. feb. 2014 14.01 af S.R.P.I Inderfjord   [ opdateret 5. feb. 2014 14.19 ]
i HSS’ Juniorafdeling.
Emil Nielsen, Ole Nielsen og Emil Rygaard

Som det er bekendt for mange, har vi i denne sæson valgt at undervise juniorerne (og deres forældre) i duelighed for fritidssejlere.
Kurset er kommet rigtig godt fra start, og deltagerne mestrer efterhånden de færdigheder, der skal til for at lave en sikker og kvalificeret sejlads-planlægning.
Femte lektion (af 11) er netop afsluttet, og vi er således næsten halvvejs i forløbet! Det er en stor fornøjelse at have så dedikerede elever på et kursus, og jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at alle på dette kursus stryger direkte igennem eksamen – med bravour!
De emner, der primært er fokuseret på i kursets indledende fase er: Skibslys, kompasnavigation (med misvisning og deviation), dagssignaler og søkort mm.
Og - Jeg er helt sikker på, at alle eleverne på kurset kan svare på hvilket fartøj man ser lys fra på billedet til højre! – men kan DU?

Thomas Kvist

Juniorformand