HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Juniornyt‎ > ‎

Duelighedskursus for unge

indsendt 9. nov. 2013 07.04 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 9. nov. 2013 07.19 ]
Thomas har fået den brilliante idé, at tilbyde den teoretiske duelighedsundervisning i sejlads til sejlklubbens juniorer over 15 år og deres forældre.

Med 11 tilmeldte, er der ikke plads til flere i denne omgang, men Thomas har stillet i udsigt at kurset gentages om et år, hvis det bliver den ventede succes.

Undervisningsmaterialerne købes via AOF, og de unge får lov til at komme med til deres eksamen. Undervisningen er gratis - når man består, eller vælger ikke at gå til eksamen, betales 500,- til HSS-Juniorernes konto - til sammenligning koster det tilsvarende forløb (uden materialer) 2.000,- hos AOF, uanset om man består eller ej.

Undervisningen ligger på tirsdage, startende 7. januar kl. 18:30-21:00.

Sejlerkasketten af for det gode initiativ!
Junior klubmesterskab 5/10-13Thomas med nogle af klubbens unge sejlere ved klubmesterskaberne 2013