HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Fælles oprydning 5/5-19

indsendt 30. mar. 2019 15.37 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 30. mar. 2019 15.38 ]

Søndag den 5. maj kl. 9:30 er der fælles oprydning på havnen og rengøring af klubhus. Traditionen tro gentager vi succesen med fælles oprydning på havn og i klubhus fra de forrige år.
Vi er klar med kaffe og kringle fra kl. 9:30, og der er frokost når vi er færdige med dagens arbejde.
3. maj er sidste fælles søsætning. Vi ved godt, at den 10. maj jf. takstbladet er sidste frist for flytning af bådstativer, hvis man ikke vil modtage opkrævning for flytning, så hvis du ikke har mulighed for at pakke dit stativ sammen eller deltage i fællesoprydningen, er det derfor vigtigt du kontakter vores havnefogeder eller havneudvalget og laver en særaftale med dem.
Vi vil samtidigt opfordre alle til at klappe deres bådstativ sammen umiddelbart efter søsætning og hvis det er muligt stuve det væk for sommeren (Spørg den ”søsætningsansvarlige”).

Vel mødt til en hyggelig dag i sejlklubben.
Hus- og Havneudvalgene