HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Info om bådoptagninger 2016

indsendt 24. sep. 2016 05.29 af H.S.S. Havneudvalg   [ opdateret 24. sep. 2016 05.43 ]
Vigtigt!

Information om bådoptagningerne i efteråret 2016 (lørdagene 22. og 29. oktober samt 12. november)
Forberedelserne til bådoptagning sker ved at alle medlemmer sørger for at pladsen er rømmet for trailere, joller og speedbåde på arealet, hvor bådene skal stå.

Alt køres op på parkeringspladsen og stilles pænt i rækker. Det gælder især grejet ved containerne og på græsarealet på "bakken" længst væk fra havnen. Hvis bådejerne ikke selv flytter deres grej, må havneudvalget gøre det ved hjælp af traktoren. Det sker knapt så skånsomt, som hvis I selv gør det. Det gælder ikke de både der står bag snoren til slæbestedet.

Havneudvalget sørger for at stativerne blive skilt ad og lagt ud så bådejerne til den første optagning kan samle deres stativer. Jeg regner med at det kan ske cirka en uge før første optagning, 22. oktober.

Tilmelding til de enkelte optagningsdage sker som sædvanligt på lister i klubhuset. Sørg for at udfylde alle felter med medlemsnummer, telefonnummer osv. da det er en lettelse for mig hvis alle data er til stede.

Mvh. Jørgen

Klik på billedet, hvis du er det mindste i tvivl om dit bådstativ er sikkert...