HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Fælles oprydning 8/5-16

indsendt 7. apr. 2016 13.50 af H.S.S. Havneudvalg   [ opdateret 7. apr. 2016 14.36 af H S. S Husudvalg ]
Søndag den 8. maj kl. 9:30 er der fælles oprydning på havnen og forårsrengøring af klubhuset.

Vi gentager succesen med fælles oprydning på havnen. Klubhuset skal også have en ordentlig omgang, inden vi får travlt med sejlsæson 2016.

Vi er klar med kaffe og kringle fra kl. 9:30, og der er frokost når vi er færdige med dagens arbejde.
8. maj er alle både i vandet og bådstativerne skal klappes sammen, og stuves væk for sommeren.

Den 7. maj er sidste frist for flytning af bådstativer, hvis man ikke vil modtage opkrævning jf. takstbladet for flytning. Hvis du er forhindret i at deltage i den fælles oprydning den 8.maj, og derfor vælger at flytte dit stativ inden, skal du kontakte Jørgen Binzer for anvisning af plads.

Kr. 1.000,- tilbagebetales til medlemmer, der har lånt klubhuset i det forgangne år, og gør sig fortjent til delvis tilbagebetaling af huslejen ved deres deltagelse i forårsrengøringen.

Vel mødt til en hyggelig dag i sejlklubben.

Hus- og Havneudvalgene
Fælles oprydning og rengøring