HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Havnevagt, nyhed i 2015!

indsendt 28. jan. 2015 09.23 af Sejlklubbens Bestyrelse   [ opdateret 28. jan. 2015 12.49 ]
Havnevagten starter to uger inden første fælles søsætning og slutter en uge efter sidste fælles søsætning.

49 medlemmer (eller deromkring) tildeles en tjans i forårets havnevagt turnus, i perioden 21. marts til 9. maj.
Festlig havnevagt
Det er altid hyggeligt at passe sin havnevagt - og nu bliver det endnu bedre:

Med mindre klubhuset  er i brug ved klubaktivitet eller privat udlån, kan medlemmer med havnevagt råde over klubhuset, fra 18:00 til 06:00. Så er der mulighed for en middag med udsigt og gode venner, eller måske kan en fødsels- eller bryllupsdag, eller noget helt andet fejres i forbindelse med havnevagten.

Hvis du ønsker at 'reservere' en dato, så skriv dig på listen i klubhuset - skriv din e-mail adresse, så du kan blive kontaktet, hvis der er lagt en aktivitet ind i kalenderen. Så kan du frit vælge mellem at møde senere, eller få tildelt en anden dato for din havnevagt.

Havnevagter fordeles i god tid inden første havnevagt - aktiviteter, der er lagt i sejlklubbens kalender, mandag 2. marts, har første prioritet. Nederst vises den aktuelle kalender...

Følgende medlemmer 'står for tur' i foråret: