HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Klargøring af bådpladsen

indsendt 22. sep. 2014 13.21 af H.S.S. Havneudvalg   [ opdateret 22. sep. 2014 13.25 ]
Bådpladsen skal klargøres til de kommende bådoptagninger.Udsigt fra Bliss, langfredag 2014

Vi skal til at rømme pladsen for at få plads til at sætte stativerne frem til den første optagning lørdag 18. oktober.

Vi har ændret proceduren! Da vi sidste år fik kritik af at vi flyttede både, der senere kom til skade under de kraftige efterårsstorme.

Havneudvalget beder derfor ejerne af joller, jollevogne og trailere om at fjerne deres udstyr fra pladsen inden onsdag 1. oktober. Vi foreslår at man i videst mulig udstrækning tager tingene hjem, eller alternativt placerer dem på molerne, så man stadig kan køre forbi med traktoren. Man kan også sætte trailere med både på parkeringspladsen oppe ved strandparkeringen.

Efter 1. oktober vil havneudvalget fjerne eventuelt resterende materiel, der står i vejen.

Vi håber at kunne at fylde jollepladsen sidst, og vil bede bådejere, hvis både plejer at stå mellem klubhuset og flagspillet, om at vente til sidste optagning. Vi skal nok finde en plads, hvis du ikke kan vente - men det er ikke sikkert, det bliver i det sædvanlige område.

Skriv jer på listerne i klubhuset, så vi kan planlægge optagningerne bedst muligt.

Med venlig hilsen,
Havneudvalget og havnefogederne