HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Havnevagt fra 1/4-14

indsendt 12. mar. 2014 12.54 af Herslev Havnevagt   [ opdateret 12. mar. 2014 13.13 ]
Forårets havnevagt turnus starter tirsdag 1. april.

I klubhuset findes opslag med havnevagterne i april og maj. De findes også i kalenderen her på hjemmesiden...

Der er i budgettet afsat 10.000 kr. til begunstigelse af havnevagter, for at motivere endnu flere til at passe deres vagter. Der er mere end fuld dækning for udgiften ved de nye vinterpladslejer, så alle bådejere bidrager, mens det er yderne, der nyder goderne.

Sejlklubbens nye bådejere er tildelt havnevagt i denne periode, så de hurtigt kan komme med på listen over medlemmer, der har passet alle tildelte vagter i to år. Medlemmer på listen vil af og til modtage lidt ekstra oveni glæden ved at passe på egne og andres værdier.

52 medlemmer har passet alle tildelte havnevagter i 2012 og 2013, og får en ny klubstander ved henvendelse til bestyrelsen, Dan eller Mejnert, fra 1. april:
Havnevagt på Herslev havn