HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Havnenyt‎ > ‎

Bro 4 - Jollebroen

indsendt 13. apr. 2011 09.29 af H.S.S. Havneudvalg   [ opdateret 2. maj 2011 09.14 ]
indsendt 02/05/2011
Som bekendt havde jollebro/Bro 4 lidt store skader i vinterens løb. Med Jørgen Binzer som ankermand og med hjælp fra flere frivillige, blev de fleste stolper blotlagt og pælene rammet ned vha. ramslaget. I forbindelse hermed er samtlige bolte, der holder tværdragerne blevet udskiftet med kraftigere gevindjern, da en stor del af dem enten var rustet over eller knækket i forbindelse med ned ramningen. Den yderste sektion voldte store problemer, da man ikke umiddelbart kunne komme til at ramme de store pæle fra ydersiden af broen. Man måtte derfor afmontere den yderste sektion, samt vippe ramslaget op i en mere lodret position for at få has på disse stolper. Derefter måtte en ny sektion opbygges. Herefter skulle broplankerne ud for hver pæl genetableres/fornyes, og til allersidst skulle vandledningerne repareres og el-standerne retableres.

Havneudvalget og klubben siger tak til alle involverede for det store arbejde.     Gert

Havneudvalget er gået igang med at renovere Bro 4 efter vinterens hårde skader.
Der søges frivillige til at hjælpe havneudvalget, hvis vi ønsker at få broen færdig indenfor overskuelig tid...se indlæg under aktiviteter/frivilligt arbejde.
Havneudvalget/Gert
Indsendt 14/04/2011 af havneudvalget