HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Ringøen Rundt 30/5-19

indsendt 21. maj 2019 20.54 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 21. maj 2019 20.54 ]

Ringøen Rundt

Kom og deltag i den traditionsrige familie- og hyggesejlads Ringøen Rundt, Kristi Himmelfartsdag.

Sejladsen er en traditionsbærende begivenhed i sejlklubben, og er blevet sejlet så længe nogen kan huske.

Det hele går ud på, at vi sejler til Kattinge Vig, rundt om Ringøen, hvorefter vi ankrer op og spiser vores medbragte frokost sammen, og går på visit i nabobådene.

Vi mødes til skippermøde i klubhuset ved 10-tiden, hvor dagens fornøjelige sejlads aftales. Hvis vejret undtagelsesvis driller, aftales en alternativ destination, eller - ved ekstremt vejr - hygges der igennem i klubhuset.

Alle er velkomne - tilmelding er ikke nødvendig -  og det 'koster gratis'.

Vi sejler i det vi har - jolle, sejl- eller motorbåd - eller finder nogle klubkammerater, at sejle med.

Husk madkurv og godt humør!
Ringøen Rundt 9/5-13