HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Sommersejlerfest 25/8-18

indsendt 2. aug. 2018 22.10 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret af Kapsejladsudvalg Hss ]
Klubbens medlemmer og deltagere i Sydfjordsstævnet og Sjælland Rundt På Indersiden inviteres til sommer- og sejlerfest lørdag 25. august kl. 18:30.

Hvis du vil være sikker på en plads, er det nok en god idé at være hurtig på tasterne, da klubhuset plejer at være fyldt til bristepunktet.

De familievenlige priser på 100,- for voksne og 50,- for unge under 18 år gælder igen i år - det er utroligt billigt for så godt selskab, og for god mad fra grilllen.

Sidste frist for tilmelding til sejlerfesten er torsdag 23. august, med mindre der er 'udsolgt'  inden.

Læs mere om sejladserne ved Sydfjordsstævnet...
  • Lørdag 25/8: Kapsejlads, Cruisingregatta (ræs for sjov) og SingleHand sejlads.

• Søndag 26/8: Juniorstævne for B- og C-Optimister, Zoom 8, Tera, 420 og Feva Joller.
Sejlerfest for store og små