HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Sejlerlejr 2018

indsendt 4. jun. 2018 08.55 af Juniorafdeling Hss   [ opdateret 4. jun. 2018 09.15 af S.R.P.I Inderfjord ]
Den årlige Furesø/Herslev sejlerlejr for ungdomssejlere i Herslev Strand Sejlklub, Birkerød Sejlklub, Farum Sejlklub og Yachtklubben Furesøen, finder sted fra lørdag 30. juni til torsdag 5. juli i HSS.
Omkring 70 juniorsejlere og 20-30 voksne ledere, instruktører og hjælpere overnatter i området ved shelterpladsen, på havnen samt i klubhuset.
Der vil være særdeles stor aktivitet på havnen og i klubhuset – fyldt godt op med glade unge sejlere og voksne.
Sejlerlejr 29/6 til 4/7 2013
Klubbens medlemmer har naturligvis adgang til klubbens faciliteter i perioden. Vi opfordrer alle til at viser hensyn, så alle får en god oplevelse.