HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Stumpemarked 17/2-18

indsendt 4. feb. 2018 03.23 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 4. feb. 2018 03.32 ]
Der afholdes maritimt stumpemarked i klubhuset, lørdag 17. februar klokken 11:00 til 15:00.
Hvis du har maritime ting og sager i garagen, som fylder for meget op, og som du gerne vil sælge, så tag dem med i sejlklubben ved 10-tiden - aftal nærmere med kulturminister John.

Få en stadeplads, prut om prisen og sælg dit brugte udstyr, dine maritime stumper og antikviteter fra kl. 11:00 til 15:00.

Hvis du ikke har ting at sælge, er det helt og aldeles gratis at loppe rundt mellem standene på markedet, med sejlerudstyr, maritime stumper og bådtilbehør.

En stadeplads er som udgangspunkt et bord i klubhuset; større genstande kan sælges på havnepladsen, fra din trailer.

Det er gratis for HSS' juniorer, at komme med beklædning og andet udstyr, de måske er vokset ud af. Voksne betaler 50 kroner, der går til til kaffe og kage, og lidt pølser til grillen.
Reglerne er enkle og få: Dit guld skal være af maritim karat, og du skal tage det købte (eller ikke solgte) med hjem, når markedet lukker.

Kom frisk, og gør en god handel!
Herslev Strand Sejlklub - Kulturministeriet

Meld din ankomst under kulturministerens opslag i sejlklubbens FaceBook gruppe, eller ring til John på 42 24 01 84 - jo før, des bedre!