HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Teoretisk duelighed 2018

indsendt 28. okt. 2017 01.34 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 28. okt. 2017 01.44 af Lars Plejdrup ]

Teoretisk duelighedskursus for medlemmer af Herslev Strand Sejlklub.

I perioden 3/1-2018 til 28/3-2018 har du mulighed for at modtage undervisning i Teoretisk duelighed for fritidssejlere i Herslev Strand Sejlklub. Kurset løber over 12 øvelsesgange og afsluttes med en eksamen. Eksamensdatoen er endnu ikke fastlagt, men det forventes, at den vil ligge i starten af april. Pensum består af lige dele skriftlige og mundtlige emner, og man skal forvente at bruge ½-1 time på hjemmearbejde forud for hver øvelsesgang.

Undervisningen afholdes i klubhuset, og vil fortrinsvis ske om onsdagen (18:30 – 21:00). Tilmelding samt flere detaljer vedr. forventede undervisningsdatoer kan findes på dette link...

Der er 15 pladser på holdet, og den eneste gruppe der har fortrinsret til kurset er HSS’ juniorsejlere (der er fyldt 15 år på eksamensdagen). Ellers er det ”først til mølle”-princippet. Bemærk venligst at der er tilmeldingsfrist 16/12 - 2017. Så, hvis du alligevel ved, at du gerne vil deltage, så ansøg om plads på kurset med det samme!

Så snart kurset er startet op vil al kommunikation omkring kurset foregå via. FaceBook. Det er således en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-konto (Det er gratis at oprette, hvis du ikke allerede har en konto hos FaceBook). Det er naturligvis også en forudsætning, at du er medlem af HSS, for at kunne deltage.

Vi glæder os til at se jer på kurset!

Venlig hilsen,
Kristoffer og Thomas Kvist