HSS' forside‎ > ‎Nyheder og opslag‎ > ‎Generelt‎ > ‎

Sejlerfest 26/8-17

indsendt 6. jul. 2017 21.32 af Herslev Strand Sejlklub   [ opdateret 6. jul. 2017 21.35 ]
Sejlklubbens medlemmer og deltagerne i Sydfjordsstævnet og Sjælland Rundt På Indersiden inviteres til sommer- og sejlerfest lørdag 26. august kl. 18:30, i forbindelse med Sydfjordsstævnet.

Det er en god idé at være hurtig på tasterne - klubhuset plejer at være fyldt til bristepunktet, så det er en god idé at tilmelde dig hurtigst muligt.

De populære, familievenlige priser fastholdes, så alle kan deltage i festlighederne - det koster kun 100,- for voksne og 50,- for unge under 18 år, for grillmad med tilbehør.

Tilmeldingsfristen til festen er søndag 20. august, men det kan ikke garanteres, at der er flere ledige pladser til den tid!

For at lette planlægningen benyttes det store tilmeldingsskema, der bruges til Sydfjordsstævnet. Vi håber du benytter lejligheden til at få tilmeldt dig kap- og cruisingsejladserne med det samme!

Læs mere om Sydfjordsstævnet:
  • Kapsejlads, der tæller med i JS' og HSS' klubmesterskaber for kølbåde

• Cruisingregatta (ræs for sjov), der er lidt mere afslappet end kapsejladserne

• Juniorstævne for B- og C-Optimister, Zoom 8, Tera, 420 og Feva Joller

Sejlerfest for store og små